“Barcelona” potenciālais debitants liek manīt par problēmām un atgriešanos vecajā komandā

Piektdienas vakarā sāksies jaunā Spānijas futbola čempionāta sezona. Joprojām ar finansiālajām problēmām cīnās “Barcelona”, kas nav spējusi piereģistrēt vairākus vasarā piesaistītos spēlētājus. Viens no tiem Andreass Kristensens nomainījis “Instagram” profila bildi uz iepriekšējo, raisot baumas par Barselonas atstāšanu.

Starpsezonā līgums ar Londonas “Chelsea” beidzās Kristensenam, kurš jūnija beigās publicēja pateicības ziņu komandai un atbalstītājiem, liekot saprast, ka karjeru tur neturpinās. Pēc tam noskaidrojās, ka dānis karjeru turpinās “Barcelona”, tomēr debiju viņš tā arī varētu nepiedzīvot.

“Barcelona” turpina vajāt finansiālās problēmas, un klubs cenšas visu grāmatvedību sakārtot. Starpsezonā komanda bez Kristensena piesaistīja arī Robertu Levandovski un citus, taču dāņa debija ir uz lielas jautājuma zīmes. Ja līdz sestdienas spēlei pret “Rayo Vallecano” jaunie papildinājumi netiks piereģistrēti, viņš un Frenks Kesijs varētu atstāt Barselonu, jo tāds punkts iekļauts viņu līgumos.

Baumas par iespējamo Kristensena aiziešanu pastiprinājušas futbolista darbības “Instagram” platformā, kur viņš atkal uzlicis savu veco profila bildi, kurā redzams “Chelsea” kreklā un ar medaļu kaklā. Tāpat viņš izdzēsis ziņu, kas bija saistīta ar pievienošanos Barselonai.

Neskatoties uz visām problēmām, situācijai pietuvināti cilvēki vēsta, ka “Barcelona” jūtas droša par nepieciešamā finansējuma piesaisti līdz sestdienai, kas parādītu kluba iespējas samaksāt spēlētājiem atalgojumu. Žurnālists Fabricio Romano uzstāja, ka gan Kristenens, gan Kesijs būs Barselonas spēlētāji gadiem ilgi.

sportapils