“Real” prezidents par Ronaldu pievienošanos: “Viņš ir 38 gadus vecs”

Joprojām turpinās Krištianu Ronaldu sāga. Jau kādu laiciņu atpakaļ portugālis darīja zināmu, ka vēlas jaunajā sezonā spēlēt citur, jo grib piedalīties UEFA Čempionu līgā, tomēr vēlme nav rezultējusies kādā rīcībā no Mančestras “United” puses. Nesen kāds fans teica Madrides “Real” prezidentam Florentino Peresam, lai klubs paraksta līgumu ar Ronaldu, taču viņa atbilde bija tieša.

Vasaras gaitā par iespējamo Ronaldu jauno darba vietu tika minētas Londonas “Chelsea”, Madrides “Atletico” un Minhenes “Bayern”, tomēr klubu interese ir noplakusi, nevienam īsti nevēloties savās rindās redzēt pieckārtējo “Ballon d’Or” ieguvēju.

Sarūkot iespējamo komandu skaitam, fani sākuši domāt, vai portugālim pastāv iespēja atgriezties Madrides “Real”. Ronaldu ir visu laiku rezultatīvākais Madrides spēlētājs, 438 spēļu jeb deviņu gadu laikā gūstot 450 vārtus un tuvākajam sekotājam Karīmam Benzemā atpaliekot par 128 precīziem sitieniem.

Pašreizējais komandas prezidents Peress, kurš 2009. gadā par spēlētāju samaksāja 94 miljonus eiro Mančestras “United”, neapsver kluba rindās atgriezt leģendāro futbolistu. Kāds fans uzdeva jautājumu Peresam par Ronaldu atgriešanos. “Parakstīt līgumu ar Krištianu? Atkal? Viņš ir 38 gadus vecs,” tiešs bija prezidents.

Portugālis izlaidis lielāko daļu no “United” starpsezonas gatavošanās posma, turklāt Anglijas Premjerlīgas jaunās sezonas pirmajā mačā Ronaldu sākotnēji bija uz soliņa. Otrajā puslaikā galvenais treneris Ēriks ten Hāgs izlaida futbolistu laukumā, taču viņš ar vārtiem nespēja izcelties, komandai piedzīvojot 1:2 zaudējumu pret “Brighton”.

Interesanti, ka pēc jaunākajām ziņām Ronaldu komandas biedriem sāk apnikt pašreizējā situācija un viņi vēloties, lai portugālis atstāj komandu pēc iespējas ātrāk. Starp spēlētājiem pieaug neapmierinātība ar futbolista attieksmi. “Viņam ir savi sabiedrotie, taču daudzi ir neapmierināti ar to, kas notiek,” izteicās situācijai pietuvināta persona.

sportapils