Galvenais treneris soda “United” spēlētājus ar 13,8 km garu skrējienu

Anglijas Premjerlīgā aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās otrās kārtas spēles. Mančestras “United” izbraukumā pret “Brentford”, atsaucoties uz bukmeikeru prognozēm, bija favorītes statusā, tomēr komanda kapitulēja ar 0:4, bet svētdienas treniņā galvenais treneris Ēriks ten Hāgs motivēja spēlētājus ar garu skrējienu.

Jau pēc nospēlētām desmit minūtēm “Brentford” guva pirmos vārtus, savukārt astoņas minūtes vēlāk starpība bija dubultojusies. Pirmā puslaika murgs turpinājās, jo gan 30., gan 35. minūtē “Brentford” atzīmējās ar vēl precīziem sitieniem, līdz ar to rezultātam kļūstot 4:0.

Lai gan “United” bumbu kontrolēja krietni vairāk, biežāk sitienus vārtu virzienā izpildīja “Brentford”, un “Sarkanie velni” otrajā puslaikā tā arī nespēja raidīt bumbu vārtos, tādējādi piedzīvojot sagrāvi ar 0:4. Nedēļu iepriekš komanda piekāpās “Brighton” ar 1:2, šobrīd atrodoties 20. jeb pēdējā vietā visā Premjerlīgā.

Pēc mača ar “Brentford” ten Hāgs juties briesmīgi un pateica spēlētājiem, ka visi futbolisti pievīluši gan komandu, gan fanus. “Viss ir skaidrs,” pēc spēles teica ten Hāgs. “Miskaste. Mūsu sniegums ir vājš, un mums nepieciešami augstāki standarti. Es varu minēt dažas lietas, bet tas izklausīsies pēc attaisnojumiem.”

“Brentford” futbolisti sestdien gribēja vairāk uzvarēt, par ko liecina tas, ka mājinieki noskrēja par 13,8 kilometriem vairāk nekā “United” – 109,4 kilometri pret 95,6. Tieši šis fakts mudināja ten Hāgam būt īpaši skarbam, jo svētdienas treniņā viņš lika spēlētājiem noskriet 13,5 kilometrus, tādējādi nosedzot starpību.

Treneris nav apmierināts ne tikai ar spēlētāju sniegumu, bet arī vadības. Starpsezonā “United” vadība solīja Nīderlandes speciālistam, ka komanda piesaistīs piecus futbolistus, tomēr izdevies parakstīt līgumus tikai ar trim, līdz ar to ten Hāgam esot dusmīgam.

sportapils