Futbolists publicē šausmīgās fanu draudu vēstules, ko saņēmis “Instagram”

Pirmdienas vakarā intrigas pilna izvērtās Anglijas Premjerlīgas spēle starp “Liverpool” un “Crystal Palace”. Otrajā puslaikā “Liverpool” papildinājums Dārvins Nunjess saņēma sarkano kartīti par iesišanu ar galvu pretinieku aizsargam Joahimam Andersenam, kurš saņēmis neskaitāmas draudu vēstules no faniem.

26 gadus vecais dāņu futbolists saņēma sitienu ar galvu no Nunjesa otrajā puslaikā, kad “Liverpool” atradās iedzinējos ar 0:1. Drīz vien pēc tam, kad Andersens nokrita, galvenais tiesnesis Pols Tīrnijs parādīja sarkano kartīti Nunjesam. Diskvalifikācijas dēļ urugvajietis nevarēs palīdzēt “Liverpool” nākamajā mačā pret Mančestras “United”.

Pēc notikušā vienaldzīgo bija maz, un to uz savas ādas izjuta Andersens. Otrdien ar “Instagram” palīdzību viņš dalījās ar dažām no briesmīgajām ziņām, ko bija saņēmis. “Saņēmu aptuveni 3 līdz 400 šāda veida ziņas vakar. Saprotu, ka jūs atbalstāt komandu, taču izrādiet kādu cieņu un beidziet tēlot stipros internetā.”

“Es tevi nogalināšanu, arī tavu ģimeni,” bija viens no vēstījumiem. “Nožēlojamais mazais puisītis. Nokriti kā maza k*ce,” ar viedokli dalījās kāds cits. “Ceru, ka tev un tavai ģimenei atlikusī dzīve būs moku pilna.” “Esi pelnījis, lai tavs žoklis tiktu salauzts. Ceru, ka kāds salauzīs tavu potīti un šosezon vairāk nespēlēsi.”

Šie nebija vienīgie skarbie vēstījumi, Andersenam publicējot vien dažus, turklāt tie bija ne tikai angļu valodā, bet arī dāņu. Pēc tam arī futbolists piebilda: “Ceru, ka “Instagram” un Premjerlīga darīs kaut ko lietas labā.”

Pēc mača Andersens Nunjesa rīcību raksturoja kā ļoti muļķīgu. “Visu spēli es biju ļoti tuvu viņam, es viņu kaitināju un darīju savu darbu ļoti labi. Uzskatu, ka tas ir iemesls, kāpēc viņš kļuva mazliet dusmīgs. Jau pirmajā reizē, kad viņš iesita ar galvu, teicu, ka tā nevar darīt. Pēc tam Nunjess atkal tā izdarīja, un tas bija muļķīgi. Pelnīta sarkanā kartīte.”

sportapils