Basketbolists sadusmojas, ka tiek nosaukts cita spēlētāja vārdā

Amerikāņu komiķis Džeralds Hjūstons, kuram “Instagram” platformā ir vairāk nekā viens miljons sekotāju, tirdzniecības veikalā satika Bruklinas “Nets” basketbolistu Benu Simonsu. Hjūstons centās izjokot Simonsu, kuram tāds humors negāja pie sirds.

Simonss kopā ar vēl diviem cilvēkiem atradās konfekšu veikalā, kad pie basketbolista piegāja Hjūstons. Publicētajā video komiķis ir ļoti priecīgs par basketbolista satikšanu, tomēr speciāli tika nosaukts cita spēlētāja vārds. “Ak Kungs! Tas esi tu! Rasels Vestbruks! Rasels Vestbruks! Ak Kungs!”

Sākotnēji izskatās, ka Simonss vēlas nomierināt pārāk priecīgo fanu, sasveicinoties ar viņu, tomēr turpinājumā situācija paliek aizvien neveiklāka, jo komiķis turpina jokot. Vairākas reizes Simonss tika nosaukts Losandželosas “Lakers” basketbolista vārdā, uz ko Simonss atbildēja: “Nespēlējies ar mani.”

Arī pārējie divi cilvēki, kas atradās veikalā kopā ar Simonsu, ieteica Hjūstonam nomierināties, jo arī viņiem negāja pie sirds joks. Hjūstons gan turpināja iesākto. “Es ar tevi nespēlējos. Rasels Vestbruks! Nevar iemest metienus, es atvainojos, brāl.”

Drīz vien Hjūstons izgāja ārā no veikala, un video noslēdzās. Komentāru sadaļā Hjūstonam tika veltīti dažādi komentāri. “Tu esi traks. Labāk beidz spēlēties ar basketbolistiem, viņi ir ļoti gari,” sacīja viens lietotājs. “Viņš tikai gribēja konfektes un nebija gatavs šādām muļķībām,” Simonsu aizstāvēja kāds cits.

Pēdējo reizi Bens Simonss laukumā bija pirms vairāk nekā gada. Aizvadītajā sezonā Simonss nespēlēja mentālo problēmu dēļ, un par šo tēmu izteicās arī kāds komentētājs. “Viņam vajadzēs tagad kādu laiku, lai no šī atkoptos.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerald Huston (@iamgeraldhuston)

sportapils