Futbolists gatavs izkauties ar savas komandas faniem pēc zaudējuma

Jebkurā komandu sporta veidā bieži tiek piedzīvotas situācijas, ka pretinieku fani nokaitina spēlētājus, tomēr aizvadītajā svētdienā Spānijas futbola čempionātā bija situācija, ka Madrides “Atletico” futbolists devās pie saviem līdzjutējiem, lai potenciāli ar roku izvicināšanu atrisinātu konfliktu.

Vakar “Atletico” savā laukumā uzņēma “Villarreal”. Pretinieku vārtus mača gaitā tā arī neizdevās uzlauzt, kamēr viesi 73. minūtē un kompensācijas laika pašās beigās raidīja bumbu vārtos, tādējādi izcīnot uzvaru un pašlaik ierindojoties pirmajā vietā visā līgā.

Pēc mača “Atletico” spēlētāji, ieskaitot Mario Hermoso, kurš gan laukumā nedevās, atsildījās, bet stadionā bija palikuši Madrides fani, kuri nebija apmierināti ar spēles iznākumu, kā rezultātā negācijas, protams, tika raidītas spēlētāju virzienā.

Visvairāk tas nepatika Hermoso, kurš bija ļoti emocionāls un agresīvi devās fanu virzienā. Sociālajos tīklos pieejamajā video redzams, kā futbolists grib atrisināt domstarpības ne tikai sarunu ceļā, viņš tika tribīnēs, tomēr viņu izdevās apturēt komandas biedriem, apsargiem un citiem komandas pārstāvjiem.

Spāņu medijs “Marca” vēstīja, ka fani Hermoso virzienā raidīja arī dažādas pudeles, taču laimīgā kārtā neviens netika savainots. Mazliet citādāks viedoklis par faniem bija citam “Atletico” spēlētājam Renanam Lodi, kurš līdzjutējiem parādījis vidējo pirkstu.

Pēc divām kārtām “Atletico” ar uzvaru un zaudējumu ierindojas praktiski turnīra tabulas vidusdaļā jeb 8. vietā. Nekas viegls Madridi nesagaida arī trešajā kārtā, jo izbraukumā būs jātiekas ar “Valencia” spēlētājiem, kuri arī izcīnījuši vienu panākumu.

sportapils