Bērns pēc finālsvilpes uzskrien uz laukuma un samīļo vārtsargu, kurš pēdējā minūtē ielaida vārtus

Sports kopumā ir nežēlīgs, jo prieku un bēdas var izšķirt viens sitiens vai metiens. Tā arī notika Argentīnas futbola čempionātā, jo kompensācijas laika pēdējās minūtēs “Defensa y Justicia” ielaida vārtus pret “Boca Juniors”, tādējādi piedzīvojot zaudējumu. Situāciju centās glābt kāds bērns, kurš pēc mača beigām izskrēja laukumā, lai samīļotu vārtsargu.

“Defensa y Justicia” vairāk kontrolēja bumbu un izdarīja kopumā vairāk sitienu, tomēr 90 minūšu laikā rezultāts nemainījās. Tiesnesis piešķīra četras kompensācijas minūtes, un to izmantoja “Boca Juniors”, Luisam Vazkesam raidot bumbu vārtos un izraujot uzvaru ar 1:0.

Mājinieku vārtsargs Ezekvels Unseins, protams, bija sakauts pēc šāda pavērsiena, un viņš atradās uz ceļiem, kad tiesnesis paziņoja par mača beigām. Tad notika negaidītais – laukumā izskrēja kāds gados jauns līdzjutējs, kurš aizskrēja līdz Unseinam, lai viņu samīļotu. Apskāviens ilga vairākas sekundes, pēc tam abi piecēlās kājās, un pie viņiem pieskrēja cits “Defensa y Justicia” futbolists.

Šis brīdis bija tik īpašs, ka pat neviens no apsardzes darbiniekiem necentās zēnu aizturēt. Laukumu zēns pameta, turot Unseina roku. Pēc tam noskaidrojās, ka zēnu sauc Tizians un viņš ir liels Unseina fans. “Mans dēls mīl Unseinu,” intervijā radio sacīja jaunā zēna tēvs. “Reizēs, kad esam gājuši uz spēlēm, viņš ņēmis līdzi plakātus un apģērbu, tomēr nekas nenotika.”

“Vakar viņš pienāca man klāt un sacīja: “Tēti, es piepildīšu savu sapni un tikšu uz laukuma.” Godīgi sakot, es neticēju viņam.” Zēns esot stāstījis, ka aizies uz tualeti, lai gan patiesībā gāja laukuma tuvumā. Brīdī, kad tēvs saprata, kas notiek, bijis jau par vēlu.

Pēc tam zēns atklāja tēvam, ko teicis “Defensa y Justicia” vārtsargam. Puika sacījis, ka tas nekas, ka pašā izskaņā tika ielaisti vārti, jo komandas 22. numurs vienmēr izglābjot visus. “Es teicu, lai viņš neraud, jo mēs uzvarēsim nākamo spēli,” gados jaunais puika sacīja medijiem.

sportapils