Dreika lāsts: atkal zaudēti vairāki simti tūkstoši ASV dolāru, izdarot likmes uz UFC

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jūtā norisinājās “UFC 278” cīņu šovs, kurā bija vairāki aizraujoši dueļi. Kā jau ierasts, slavenais reperis Dreiks ieguldīja lielus naudas līdzekļus, izdarot likmes uz vairākām cīņām, tomēr vakars izvērtās nesekmīgs, jo nauda tika zaudēta.

Galvenā vakara cīņa bija par pusvidējā svara čempionu jostu starp Kamaru Usmanu un Leonu Edvardsu. Pirms mača jamaikietis Usmans bija favorīts ar koeficientu 1.24, un Dreiks kopumā veica likmi 200 tūkstošu ASV dolāru apmērā, ka Usmans nosargās titulu. Citādākās domās bija Edvardss, kurš pašā mača izskaņā trāpīja Usmanam pa galvu, tādējādi sagādājot pārsteigumu un kļūstot par čempionu.

Interesanti, ka pirms cīņas Dreiks veica likmi 150 tūkstošu dolāru apmērā, bet pēc ceturtā raunda kanādietis bija pārliecināts par Usmana triumfu, izdarot vēl vienu likmi, kas bija 50 tūkstošu vērtībā. “Nākamajā reizē liec uz mani un iedod man vienu no saviem “Rolex” pulksteņiem, ko tu piešķīri Mollija Makennai un Pedijam Pimbletam,” preses konferencē sacīja Edvardss.

Šis gan nebija vienīgais trieciens pa Dreika maciņu sestdienas vakarā. Kanādietis uzskatīja, ka leģendārajam Žuzē Aldo izdosies pārspēt Gruzijas pārstāvi Merabu Dvališvili, tomēr pēc punktiem uzvarēja gruzīns, gūstot karjeras lielāko uzvaru. Uz šo cīņu Dreiks veica likmi 230 tūkstošu apmērā.

Sporta, īpaši jau UFC aprindās, jau zināms termins “Dreika lāsts”, jo reperis izcēlies ar vairākām neprecīzām prognozēm. Martā reperis uz spēles lika 275 tūkstošus ASV dolāru, prognozējot Horhes Masvidala uzvaru pār Kolbiju Kovingtonu, tomēr pie uzvaras tika Kovingtons. Divus mēnešus vēlāk Dreiks lika uz nefavorītu, prognozējot Džastina Geičī triumfu pār Čārlsu Oliveiru, kurš pretinieku pieveica jau pirmajā raundā.

Nav gan tā, ka Dreiks vienmēr zaudē. Jūlija sākumā viņš prognozēja Izraēla Adesanjas uzvaru pār Džaretu Kanorjē, un precīzi izdarītā likme papildināja mūziķa kontu par aptuveni vienu miljonu, bet pēc tam viņš veica kombinēto likmi uz britu Pedija Pimbleta un Mollijas Makennas uzvarām, kā rezultātā laimējot 3,5 miljonus. Vēlāk viņš abiem uzdāvināja “Rolex” pulksteņus, ko minēja Edvardss.

sportapils