“United” jaunākais papildinājums pirms mača ievāc detalizētu informāciju par tiesnešiem

Ne visiem futbolistiem pietiek tikai ar kārtīgiem treniņiem pirms spēlēm. Jaunākais Mančestras “United” papildinājums Kazemiru ievāc detalizētu informāciju par galveno tiesnesi, kurš apkalpos konkrēto maču ar brazīliešu futbolista dalību.

30 gadus vecais pussargs šajā nedēļas nogalē varētu debitēt “United” kreklā, kad komanda tiksies ar “Southampton”. Mančestra bijušajai futbolista darba vietai Madrides “Real” samaksāja nepilnu 71 miljonu eiro, lai iegūtu brazīlieti savā īpašumā.

Andijs Madlijs, kurš kopš 2019. gada apkalpojis 48 Premjerlīgas spēles, būs galvenais arbitrs “Southampton” un “United” spēlē, taču šo informāciju Kazemiru noteikti zina. Kā apgalvo Kazemiru tuvs draugs un bijušais komandas biedrs Bruno don Anjoss, brazīlietis pirms mačiem pieprasa visu iespējamo informāciju par spēles galveno tiesnesi.

Kazemiru vēlas zināt tiesneša reputāciju, kā viņam patīk tikt uzrunātam, kur viņš ir dzimis, vai viņam ir vēl kāds darbs un kāds ir viņa spēles tiesāšanas stils. “Viņš spēlē tādā pozīcijā, kurā daudz tiek runāts ar tiesnešiem un palielinās iespēja tikt pie kartītēm,” Kazemiru vēlmi skaidro don Anjoss. “Ir svarīgi saprast, ko viņš saka un nepieciešamības gadījumā arī padiskutēt.”

Jaunākajam “United” papildinājumam ir problēmas ar angļu valodu, par ko viņš jau paspējis atvainoties Mančestras līdzjutējiem, bet don Anjoss sacījis, ka spēlētājs ir apņēmības pilns iemācīties valodu, ko sarunā ar “United” preses dienestu apgalvoja arī Kazemiru. “Jā, mana sieva runā angliski. Man ir septiņus gadus veca meita un vienu gadu vecs dēls, un viņi runā angliski mazliet labāk par mani,” situāciju iezīmē futbolists.

“Es patiesi atvainojos visiem “United” faniem, ka nerunāju angļu valodā, taču vēlos iemācīties. Gribu iemācīties pēc iespējas ātrāk, lai varētu ne tikai zināt valodu, bet arī kultūru, runāt ar draugiem un komandas biedriem, kā arī komandas darbiniekiem, parādot, ka esmu viens no viņiem.”

sportapils