No Pogbā grib piedzīt 13 miljonus šantāžistu grupa, kurā ir viņa brālis

Nepatīkamus brīžus piedzīvojis Turīnas “Juventus” starpsezonas papildinājums Pols Pogbā, kurš izmeklētājiem atklājis, ka viņš iesaistīts šantāžas plānā, kurā svarīgu lomu spēlē arī viņa paša brālis, kopumā no futbolista cenšoties iegūt 13 miljonus eiro.

Pogbā vecākais brālis Matiass sašūpoja internetu pēc tam, kad publicēja trīs minūšu garu video, kurā apsolīja publicēt šokējošu informāciju par savu brāli. Matiass apgalvojis, ka Pola komandas biedriem un sadarbības partneriem nepieciešams zināt konkrētas lietas, turklāt tika pieminēts arī viņa tautietis Kilians Mbapē.

Ja Matiass jaunāku informāciju nav publicējis, tad Francijas medijiem kļuvis zināms, ka Pols informējis policiju, ka viņa brālis ir daļa no lielākas grupas, kas veikusi šantāžas mēģinājumu. “Juventus” futbolists apgalvo, ka viņam ir ticis draudēts un bijuši naudas izspiešanas mēģinājumi, ko veikuši bērnības draugi un brālis.

Dzīvoklī Parīzē pie Pola esot ieradušies divi maskās tērpti cilvēki ar ieročiem rokās, pieprasot 13 miljonus eiro. Šantāžisti uzskata, ka viņiem pienākas tik liela naudas summa, jo Pols neesot par viņiem parūpējies finansiālā jomā. Futbolists gan apgalvo pretējo, tomēr viņš esot pārtraucis kontaktu ar dažiem cilvēkiem pēc tam, kad uzzinājis, ka slepus tikusi izmantota viņa maksājumu karte un iztērēti vismaz 200 tūkstoši eiro.

Interesanti, ka grupējums ieradās arī “Juventus” treniņu centrā. Mbapē šajā visā iesaistīts tā, ka grupējums plānojis izdomāt neīstu stāstu, ka Pogbā esot vērsies pie raganas, lai tā uzliek lāstu Parīzes “Saint-Germain” vienam no līderiem.

Pēc sešu gadu pārtraukuma Pogbā atgriezās “Juventus” rindās. Lai gan aizvadītas trīs kārtas Itālijas A sērijā, francūzis vēl nav devies laukumā, kamēr komandas sniegums nav bijis tas labākais, jo izcīnīta viena uzvara un divreiz spēlēts neizšķirti.

sportapils