Čehu futbola leģenda pieķerta ar trim puskailām sievietēm

Pavisam nesen viens no Čehijas un Turīnas “Juventus” visu laiku labākajiem futbolistiem Pāvels Nedveds sācis gatavoties savai 50 gadu jubilejai. Tas noticis ar vērienu, jo publiskajā telpā parādījušies video, kuros bijušais futbolists redzams kopā ar vairākām puskailām dāmām.

Nedveds dejās iesaistījies ar trim sievietēm, turklāt nevienai no viņām nebija uzvilkti krekli, paliekot virsū tikai krūšturiem. Visi četri atradās vienā rindā, un Nedveds atradās aiz divām dāmām, turklāt redzams, ka čehs aizticis priekšējās dāmas krūtis. Visi iesaistītie dejoja un bija priecīgi, vēlāk parādoties vēl vienam vīrietim.

Čehs 1994. gadā aprecējās ar Ivanu Nedvedu, un viņiem ir kopīgi divi bērni, taču 2019. gadā, pavadot laulībā 25 gadus, pāris izšķīrās. Zināms, ka pēc tam Nedvedam bijušas attiecības, tomēr tagad viņš esot brīva vīrieša statusā.

Ņemot vērā, ka attiecībās viņš nav, arī “Twitter” lietotāji nenosodīja bijušo futbolistu. “Es domāju, ka man tagad Nedveds patīk vairāk,” sacīja pirmais. “Neredzu neko sliktu! Viņš vienkārši izbauda dzīvi,” bilda kāds cits. “Viņam ir labs pieskāriens,” ar humoru situāciju aprakstīja vēl kāds fans. “Pāvel, iemāci man dzīvot,” padomu cenšas iegūt vēl kāds “Twitter” lietotājs.

Pirms vairāk nekā desmit gadiem Nedveds noslēdza profesionāļa karjeru, “Juventus” rindās aizvadot 327 spēles un gūstot 65 vārtus. Drīz pēc tam čehs tika iesaistīts komandas ikdienas darbībā, jo tika iebalsots Turīnas direktoru padomē, savukārt 2015. gadā viņš kļuva par priekšsēdētāja vietnieku.

sportapils