Intervijas laikā apsardzes darbinieks grūž prom operatoru

Futbola vasaras transfēru izskaņā par darījumu vienojās “Barcelona” un Londonas “Chelsea”, kā rezultātā uz Anglijas galvaspilsētu pārcelsies Pjērs Emeriks Obamejangs. Spēlētājs jau ieradies Londonā, kurš apsardzes pavadībā devās uz viesnīcu, bet apsardze neļāva operatoram iemūžināt kadrus.

Gabonas izlases futbolists izkāpa no automašīnas, lai dotos uz viesnīcu, un pie jaunākā “Chelsea” spēlētāja pienāca “Sky Sports” žurnālists, lai uzdotu dažus jautājumus. Kopā ar žurnālistu bija arī operators, kurš centās nofilmēt sarunu, tomēr apsardzes pārstāvis lika roku priekšā kamerai un grūda cilvēku prom.

“Barcelona” komandai spēlētājs pievienojās šīgada sākumā, pirms tam četras sezonas pārstāvot Londonas “Chelsea”, tāpēc Obamejangam šī būs atgriešanās Anglijas galvaspilsētā. Pārstāvot Spānijas grandu, futbolists devās laukumā 24 spēlēs un guva 13 vārtus. Starpsezonā Barselona parakstīja līgumu ar Robertu Levandovski, tāpēc Obamejanga vieta sastāvā krietni sašūpojās.

Lai iegūtu gabonieti, “Chelsea” samaksāja 14 miljonus eiro un atdeva Markosu Alonso. Ne pirmo reizi Obamejangs spēlēs Tomasa Tuhela vadībā, jo pirms tam abi sastrādājās Dortmundes “Borussia”, kuras rindas futbolists pārstāvēja piecas sezonas, aizvadīja 213 spēles, bumbu vārtos raidīja 141 reizi un atdeva 36 rezultatīvas piespēles.

“Šis nav saistīts ar to, kas notiek tagad, bet es izbaudīju strādāt kopā ar Obamejangu Dortmundē,” pirms kāda laika sacīja “Chelsea” galvenais treneris Tuhels. “Daži spēlētāji paliek tavi, jo bijāt ļoti, ļoti tuvi, un viņš ir viens no tādiem. Dortmundē nekad nebija problēmu ar viņu.”

Starpsezonā “Chelsea” krietni patērējās, jo par Rahīmu Stērlingu, Vesliju Fofanu, Marku Kukureļu un citiem kopā iztērēti vairāk nekā 270 miljoni eiro. Tajā pašā laikā Londonas komandas sniegums nav bijis tas labākais – sezona iesākta ar divām uzvarām, bet nākamajos četros mačos ir divas neveiksmes, uzvara un neizšķirts, turnīra tabulā ieņemot 10. vietu.

sportapils