“Facebook” dibinātājs parāda savas MMA prasmes, eksperti saka uzslavas

Nekad iepriekš īsti nebija redzēts, ka “Facebook” dibinātājs un miljardieris Marks Cukerbergs nodarbotos ar sportu. Pavisam nesen sociālajos tīklos parādījās video, kurā redzams, ka Cukerbergs sparingo ar Kaju Vu, saņemot pozitīvas atsauksmes no profesionāļiem.

Cukerbergs centās palīdzēt Vu sagatavoties cīņai ar Džošua Dilonu. “Viens no maniem treniņu partneriem Kajs Vu šonakt debitēs “UFC Fight Pass”. Uz priekšu, Kaj, un es sagaidu lielisku cīņu,” rakstīja pats Cukerbergs.

Iespējams, ka līdz galam “Facebook” dibinātājs nepalīdzēja partnerim sagatavoties cīņai, jo Vu piedzīvoja neveiksmi, tomēr visai lielu rezonansi izraisījušas Cukerberga cīņas prasmes. Viens no pirmajiem, kurš reaģēja uz video, bija skandalozais Džo Rogans. “Šis ir lieliski! Man patīk to redzēt, treniņš izskatās ļoti labs,” ar emocijām dalījās Rogans.

Ar saviem viedokļiem padalījās arī Aleksandrs Volkanovskis un Aldžameins Stērlings. “Izskatās ļoti labi,” rakstīja UFC čempions. “Šo ir patiesi fantastiski redzēt. Nezinu, iespējams, ka jau pavisam drīz tu varētu debitēt UFC,” iespaidīgu prognozi izteica Stērlings.

Malā nepalika arī Konors Makgregors, kura vēstījums gan bija lakonisks: “Pavisam lieliski, Mark!” Interesanti, ka savu komentāru sniedza arī oficiālais UFC profils, kas pavēstīja, ka “Facebook” dibinātāja darbības oktagonā bijušas tīras.

Protams, ka Cukerberga iespējamā debija UFC ir nereāla. Bet, ja mazliet pafantazējam, pret ko viņš varētu cīkstēties? Viens variants ir – Pedijs Pimblets. Martā Pimblets pārspēja Rodrigo Vargasu, bet pēc tam izteica viedokli par savu nākamo pretinieku.

“Pret ko es vēlētos cīnīties? Marku Cukerbergu. Draugs, es sasitīšu tavu galvu, tu man esi apnicis. Mani kaitina, ka tu visu laiku slēdz manu “Instagram” profilu, lai gan viss, ko es daru, ir palīdzības sniegšana labdarības organizācijām un cilvēkiem ar mentālās veselības problēmām. Tu esi lielākais bulijs pasaulē.”

sportapils