Provokatīvs bārs atbalsta U10 futbola komandu un veicina sašutumu

Pagājušajā nedēļā salīdzinoši liels skandāls izcēlās Anglijas jaunatnes futbolā. Sporta bārs “Hooters” pavēstīja, ka kļuvis par galveno sponsoru Notingemas U10 zēnu futbola komandai. Sašutumu cilvēkos raisījis tas, ka bārs izceļas ar to, ka viesmīlēm ir neliels darba apģērbs.

“Notingemas “Hooters” bārs ir lepns, ka kļuvis par Burtonas zēnu U10 futbola komandas sponsoru! Mēs jums vēlam veiksmi sezonā. Pārspējiet visus!” sākotnējā ierakstā “Facebook” vēstīja sporta bārs. Pēc kāda laika ieraksts no sociālā tīkla pazuda.

Iemesls ziņas dzēšanai bija negatīvie komentāri no cilvēkiem. “Kurš varēja padomāt, ka šāda sadarbība ir piemērota?” rakstīja kāds “Twitter” lietotājs. “Kāpēc “Hooters” seksualizē bērnus un kāpēc kāds to vispār ir atļāvis darīt?” bilda cits lietotājs. “Šiem zēniem ir mazāk par desmit gadiem. Es apšaubu, ka viņi zina, kas ir seksuālā pievilcība,” no cita skatu punkta raudzījās cits “Twitter” lietotājs.

Ikoniskā “Hooters” uniforma, kas sastāv no balta krekla bez rokām un īsiem, oranžiem šortiem, ir uzņēmuma atpazīstamības zīme visā pasaulē. Kā vēsta “Twisted”, uzņēmuma unikālais pārdošanas punkts ir sieviešu seksuālā pievilcība. Darbinieki var sākt strādāt uzņēmumā tikai tad, kad parakstīts dokuments, kas apliecina, ka cilvēks zina par “Hooters” darbības konceptu attiecībā uz formastērpiem.

“Es pieļauju, ka viesmīles brīvajā laikā nekļūs par karsējmeitenēm, un tikai logo būs redzams uz komandas krekliem. Tādā gadījumā neredzu nekādu problēmu. Visi tagad cenšas mazāk tērēt. Ja klubs skatās iespējamo sponsoru virzienā tālāk par vietējiem būvniecības uzņēmumiem, lai tā būtu,” krietni mierīgāk šo visu komentēja sociālo tīklu lietotāja Bekija.

“Hooters” ir restorānu ķēde, kas dibināta 1983. gadā ASV. Lai gan šie restorāni ir visā pasaulē, Lielbritānijā tāds palicis tikai viens, jo pirms kāda laika Kārdifā, Braitonā un Bristolā tie tika slēgti, atstājot Notingemu kā vienīgo, tiesa, līdz gada beigām plānots atvērt restorānu Liverpūlē.

sportapils