Laukumā draugu nav: Ramoss bijušo komandas biedru tur aiz kakla

Otrdienas vakarā sākās jaunā UEFA Čempionu līgas sezona. Jau pirmajā dienā cilvēkus priecēja vairāki interesanti dueļi, kuros netrūka arī asumu. Saķeršanās notika Parīzes “Saint-Germain” un Turīnas “Juventus” duelī, kur notikumu epicentrā nonāca spēlētāji, kuri vēl nedēļu atpakaļ bija komandas biedri.

Pirmais puslaiks bija ļoti jautrs. Jau piektajā minūtē Kilians Mbapē atklāja spēles rezultātu, bet 17 minūtes vēlāk viņš dubultoja savas komandas pārsvaru. Citādāka veida notikumi risinājās vien minūti vēlāk, kad pret Mbapē tika pārkāpti noteikumi un viņš nokrita.

Saprotams, ka “Saint-Germain” futbolisti metās aizstāvēt Mbapē un viens no tādiem bija pieredzējušais Serhio Ramoss. Viņš uzklupa “Juventus” spēlētājam Leandro Paredesam, kādu brīdi turot viņu pat aiz kakla! Interesantākais ir tas, ka abi futbolisti vēl pagājušās nedēļas sākumā bija komandas biedri, jo Paredess uz Turīnu pārgāja īres darījuma rezultātā pēdējā transfēru dienā.

Paredess ātri vien atbrīvojās no Ramosa rokām, savukārt spāņu futbolists saņēma dzelteno kartīti, ko var uzskatīt arī par veiksmi, jo bieži vien šādu darbību rezultātā futbolistiem spēle noslēdzas priekšlaicīgi ar sarkano kartīti. Draugu laukumā nav, ko apliecina arī tas, ka kādreiz Ramoss un Lionels Mesi bija niknākie sāncenši, bet tagad ir ļoti labi draugi.

Otrajā puslaikā “Juventus” vienus vārtus atguva, taču mačs noslēdzās ar Parīzes 2:1 uzvaru. Pēc spēles uzvarētāju pussargs Marko Verati atzina, ka nav pārsteigts par abu futbolistu savstarpējo konfliktu un būt bijis gatavs saderēt uz savu māju, ka tas notiks.

“Iespēja, ka tas notiks, bija diezgan liela, jo iepriekš treniņos biju redzējis, kā viņi izturas viens pret otru, tāpēc būtu bijis gatavs derēt uz savu māju! Viņiem ļoti rūp rezultāts laukumā un izliek visu sevi katrā epizodē, tomēr beigās vienmēr samīļo viens otru.”

sportapils