Džeika Pola lāsts? Internetam sava versija par “Liverpool” neveiksmēm

Pagājušās sezonas Anglijas Premjerlīgas otrā spēcīgākā komanda un UEFA Čempionu līgas fināliste “Liverpool” jauno sezonu nav iesākusi tā, kā cerēts. Jau daudz tiek runāts par to, kas komandai jāmaina, bet internetā cilvēki mēļo, ka pie vainas varētu būt Džeiks Pols.

Trešdienas vakarā Liverpūle sāka Čempionu līgas sezonu ar pamatīgu sakāvi izbraukumā pret “Napoli” – 1:4. Arī Premjerlīgā sekmes nav bijušas spožas, jo pēc sešām aizvadītām cīņām komanda atpaliek no līderes Londonas “Arsenal” par sešiem punktiem, bet kopumā izcīnītas tikai divas uzvaras.

Kas varētu būt “Liverpool” neveiksmju iemesli? Vai tas, ka komandu atstāja Sadio Manē? Varbūt tas, ka starpsezonā komanda netērēja lielus naudas līdzekļus, lai pastiprinātu vidējo līniju? Vai arī tas, ka pagājušajā sezonā tika aizvadītas 63 spēles, kas tagad liek par sevi manīt?

Internets uzskata, ka nekas no tā nav pie vainas. Cilvēki “Twitter” platformā vaino “Youtube” zvaigzni un bokseri Džeiku Polu. Aprīlī Pols publicēja attēlu, kurā redzams “Liverpool” kreklā, kā arī izdarīja prognozes par jauno Premjerlīgas sezonu augustā. Tāpat viņš rādījis sociālajos tīklos, ka vēro Liverpūles spēles.

“Liverpūle bijusi briesmīga kopš Džeiks Pols sāka viņus atbalstīt,” sociālajā tīklā “Twitter” rakstīja KSI, kurš zināms kā liels Pola pretinieks, lai gan pēdējā laikā viņam ir labas attiecības ar Džeika brāli Loganu, ar kuru viņi uzsākuši kopīgu biznesu – dzēriens “Prime”, kas kļuvis par “Arsenal” sadarbības partneri, par ko jau ziņojām.

Kopš aprīļa “Liverpool” piedzīvojusi vairāk nepatīkamu mirkļu nekā patīkamu – dramatiskā Premjerlīgas pēdējā dienā neizdevās izcīnīt titulu, Čempionu līgas finālā zaudēts “Real”, starpsezonā komandu atstāja Manē, bet viņa aizstājējs Darvins Nunjess vēl nav iejuties.

“Pārāk aizdomīgi ir tas, ka Liverpūles neveiksmes sākās ar brīdi, kad Pols ietvītoja,” rakstīja kāds cits sociālo tīklu lietotājs. “Zināju, ka mums ir beigas, kad Džeiks Pols iesaistījās šajā visā,” bēdīgs ir Liverpūles līdzjutējs.

Uz panākumu takas “Liverpool” centīsies atkal nokļūt sestdien, kad Premjerlīgas ietvaros spēlēs pret “Wolverhampton”, savukārt nākamajā otrdienā Čempionu līgā komanda uzņems Amsterdamas “Ajax”, kas vakar sagrāva Glāzgovas “Rangers” ar 4:0.

sportapils