Futbolista komunikācija ar jauno fanu silda sirdis

Aizvadītajā nedēļas nogalē Anglijā nenorisinājās neviena futbola spēle, jo valsts sēroja par karalienes Elizabetes II nāvi. Sociālajos tīklos gan parādījās video, kur Mančestras “United” futbolists Džeidons Sančco ļoti patīkami komunikācija ar kādu mazo līdzjutēju.

Pie Sančo vadītās automašīnas stāvēja kāds jaunais fans kopā ar savu tēvu. Vispirms līdzjutējs pasniedza spēles programmiņu, uz kuras “United” spēlētājs atstāja savu autogrāfu, bet pēc tam fans iedeva īpašu un paštaisītu dāvanu.

“Viņam tev ir dāvana, Džeidon,” sacīja tēvs. Futbolista reakcija bija pozitīva, un mazais censonis pasniedza Sančo paštaisītus futbola aizsargus, uz kuriem virsū atradās pats spēlētājs. Tēvs ar humoru teica, ka nākamajā mačā Sančo jāvelk tie virsū, uz ko pats futbolists atbildēja apstiprinoši, kopumā esot ļoti pozitīvam. Uz labas nots spēlētājs atvadījās, iedodot “pieci” jaunajam fanam.

@jsanchofan the way he interacts with fans is so cute. 🫶🏾 #jadon #sancho #jadonsancho #manchesterunited #manunited #UEL #fans #kids #trending #viral #foryou #fyp #blowthisup #zyxcba ♬ original sound – Ana 🦋

Londonā dzimušais spēlētājs ir Mančestras “City” sistēmas audzēknis, tomēr no 2017. gada viņš pārstāvēja Dortmundes “Borussia”. Pagājušajā vasarā viņš atgriezās dzimtenē, Mančestras “United” samaksājot vāciešiem 85 miljonus eiro. Darījumu gan aizēnoja Krištianu Ronaldu atgriešanās komandā.

Sančo iepriekšējā sezonā nespēja kļūt par regulāru rotācijas spēlētāju, turklāt 38 spēļu laikā viņš atzīmējās tikai ar pieciem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Jaunā galvenā trenera Ērika ten Hāga vadībā Sančo spēlē labāk, turklāt viņš jau paspējis izcelties ar diviem precīziem sitieniem.

“Vairāk informācijas un skaidrāks plāns, īpaši dažās laukuma vietās,” par izmaiņām stāsta Sančo. “Mēs vairāk trenējamies kopā, un, kā jau varēja redzēt starpsezonā, mēs spēlējam labāk.” Mančestra ar iegūtajiem 12 punktiem ir 5. vietā Anglijas Premjerlīgā. Ceturtdien “United” Eiropas līgas ietvaros dosies uz Tiraspoli, lai spēlētu pret “Sheriff”, bet iepriekšējā ceturtdienā “Sarkanie velni” negaidīti zaudēja “Real Sociedad” ar 0:1.

sportapils