Kluba prezidents apgalvo, ka spēlētāja aģents iesitis viņam ar pieri

Ļoti dīvains sarunu process par spēlētāja piesaisti risinājies Spānijā. “Rayo Vallecano” prezidents Rauls Martins Presa sacījis, ka “Espanyol” uzbrucēja Raula de Tomasa aģents esot iesitis ar pieri pa degunu, kad puses runāja par iespējamo transfēru.

“Rayo Vallecano” savās rindās vēlējās iegūt Tomasu, un Presa veica sarunas ar futbolista aģentu Ivanu Garsiju. Tās nebija pašas veiksmīgākās diskusijas, jo komandas prezidentam bija jādodas uz slimnīcu, lai savestu kārtībā degunu. “Tas bija negaidīts sitiens ar pieri,” medijiem teica Presa. “Tas bija krimināls gājiens, jāsaka arī, ka ļoti gļēvs un slikts. Ja viņš mani būtu brīdinājis, mēs sāktu kauties.”

Saprotams, ka Madrides komanda neieguva savā īpašumā Tomasu, kurš šosezon vēl nav devies laukumā nevienā “Espanyol” mačā, jo uzbrucējs izkritis ārā no galvenā trenera Djēgo Martinesa rotācijas. Tiek prognozēts, ka padsmit miljonu eiro darījums ar kādu komandu notiks, taču jaunajam klubam viņš varēs pievienoties tikai janvārī.

Sestdien “Rayo Vallecano” apspēlēja “Valencia” ar 2:1, un pēc mača klubs paziņoja, ka iesniegta sūdzība par Garsijas darbībām. “Informācija, ka Rauls Martins Presa uzbruka Ivanam Garsijam, ir nepatiesa. Tieši pretēji – Garsija uzbruka un ceturtdienas vakarā ar galvu iesita Presam.”

“Presa zvanīja policijai un devās uz slimnīcu, lai saņemtu medicīnisko palīdzību, turklāt nekavējoties iesniedza sūdzību policijā pret Garsiju. Viltus ziņu izplatīšana, ar ko saskārāmies vakar un ko mēs noliedzam, ir vāja aizsardzības taktika no Garsijas puses.”

Pagājušajā sezonā de Tomass guva 17 vārtus 34 spēļu laikā Spānijas čempionātā un nopelnīja izsaukumu uz Spānijas valstsvienību novembrī. Iespējams, ka aģents nav vēlējies darījumu ar “Rayo Vallecano”, jo iepriekš Mančestras “United” izrādījusi interesi par spēlētāju.

sportapils