Fane tikšanās laikā ar jauno futbola superzvaigzni iedod savu numuru

Šonedēļ “Barcelona” pavēstīja, ka noslēgusi jaunu līgumu ar 18 gadus veco pussargu Gavi uz četrām sezonām, turklāt izpirkuma summa ir atkārtoti lielākā futbola vēsturē. Klubs šim notikumam sarīkoja īpašu ceremoniju, kuru apmeklēja arī fani, turklāt kāda dāma centās piesaistīt futbolista uzmanību, iedodot savu telefona numuru.

Jaunais līgums nosaka, ka Gavi būs “Barcelona” īpašumā līdz pat 2026. gadam. Ja kāds klubs centīsies iegūt savā īpašumā spāņu futbolistu, tam būs jāšķiras no viena miljarda eiro – jā, tieši tik lielu izpirkuma summu noteikusi Barselona. Tas gan nav pirmais gadījums komandas vēsturē, jo tādi pati izpirkuma summa ir citiem komandas jaunajiem talantiem – Pedri, Ansu Fati un Ronaldam Arauho.

Par sadarbības turpinājumu komanda paziņoja ar sociālo tīklu starpniecību, bet pēc tam “Camp Nou” sarīkoja šim notikumam veltītu pasākumu. Faniem bija iespēja nofotografēties ar talantīgo spēlētāju, bet kāda līdzjutēja centās apvienot patīkamo ar lietderīgo.

Piegājusi pie Gavi, dāma pasniedza karogu, ko spānis parakstīja. Pēc tam, kad tas tika izdarīts, viņa pasniedza nelielu papīra gabaliņu. Protams, ka nav zināms simtprocentīgi, kas uz tā bija rakstīts, tomēr ļoti ticams, ka fane uz tā bija uzrakstījusi savu telefona numuru. Gavi bija izbrīnīts, tomēr līdz galam neapjuka un pozēja fotogrāfijai.

Arī cilvēki, kas tobrīd atradās blakus, apgalvo, ka līdzjutēja iedevusi Gavi savu telefona numuru. Šis notikums izraisīja arī plašu rezonansi “Twitter” platformā. “Barselonas fane tiek pie autogrāfa, kamēr spēlētājs – pie numura. Manuprāt, ļoti izdevīgs darījums,” raksta kāds lietotājs.

Plašākā sabiedrībā nav bijusi informācija, ka Gavi pašlaik ir romantiskās attiecībās, tāpēc jāseko, kā attīstīties notikumi ar fani. 18 gadus vecais pussargs ir vēl viens “Barcelona” akadēmijas talants, kurš sevi labi pierādīja pagājušajā sezonā, bet jau tagad ir svarīgs rotācijas spēlētājs. Šosezon viņš devies laukumā septiņās Barselonas spēlēs, taču ar vārtiem nav izcēlies, bet vasarā UEFA Nāciju līgā Gavi izcēlās ar precīzu sitienu pret Čehiju.

sportapils