Apsargi neļauj Mesi parakstīties uz laukumā izskrējuša fana muguras

Naktī uz trešdienu pēdējo pārbaudes spēli futbola izlašu logā aizvadīja Argentīnas nacionālā valstsvienība, kas tikās ar Jamaiku. Kāds fans tik ļoti gribēja Lionela Mesi autogrāfu, ka bija gatavs to saņemt uz savas muguras, turklāt Mesi to arī gandrīz izdarīja.

Pēdējo trīs gadu laikā Argentīna nav zaudējusi 35 spēlēs pēc kārtas, šo statistiku paaugstinot duelī ar Jamaiku. Devies laukumā tikai 56. minūtē, Mesi trīs minūšu intervālā guva divus vārtus, sekmējot Argentīnas panākumu ar 3:0. Leģendārais futbolists turpina stādīt jaunus rekordus izlases rezultatīvākā spēlētāja jautājumā, jo 164 maču laikā viņš bijis precīzs 90 reizes.

Interesanti notikumi risinājās pēc viena no Mesi gūtajiem vārtiem. Kādam fanam izdevās tikt laukumā, un viņš nekavējoties skrēja pie Mesi. Puskailais atbalstītājs sākumā nedaudz nobiedēja spēlētāju, un ātri vien fans pasniedza Mesi rakstāmo un pagriezās ar muguru, tādējādi norādot, ka vēlas saņemt futbolista autogrāfu tieši tur.

Mesi tā vietā, lai pateiktu kaut ko skarbu vai atgrūstu līdzjutēju, paņēma rokās rakstāmo un jau sāka parakstīties uz muguras, taču tieši tajā brīdī parādījās vairāki apsardzes darbinieki, kuri noguldīja fanu uz zemes, savukārt Mesi pagāja prom no notikumu epicentra, tādējādi atbalstītāja plānam piedzīvojot lielu fiasko.

Ņemot vērā, ka Mesi šobrīd jau ir 35 gadus vecs, līdz karjeras beigām nav vairs daudz palicis. Pēc mača Argentīnas galvenais treneris Lionels Skaloni salīdzināja Mesi ar cita sporta veida leģendu. “Viņš ir kā Federers, kurš noslēdza karjeru, bet visa pasaule kļuva emocionāla, jo padomāja, ka viņa vairs vispār nebūs,” teica treneris.

“Bija lieliski redzēt Federeru spēlējam. To pašu var attiecināt uz Mesi, turklāt futbolā nepieciešams kustēties vēl vairāk. Šī iemesla dēļ arī visa pasaule izbauda Mesi sniegumu, neskatoties uz to, no kuras valsts cilvēks ir. Es viņu trenēju, taču, ja būtu fans, es pirktu biļeti. Jāizbauda viņa sniegums laukumā, jo nav zināms, vai tāda līmeņa spēlētājs vēl kādreiz būs.”

sportapils