“Es neapprecējos ar neglīteni,” sieva par vīra izskatu FIFA 23

Jau dažas dienas visiem interesentiem pieejama videospēle FIFA 23. Kā jau katru gadu, ne visu futbolistu izskati izveidoti atbilstoši reālajai dzīvei. Tāda situācija ir arī ar Lisabonas “Benfica” pārstāvi Lukasu Verisimo, kura sieva Amanda bija pārsteigta par ieraudzīto.

Ar savām pārdomām Amanda dalījās sociālajā tīklā “Twitter”, paužot lielu neizpratni. “Kas tas ir par neglīteni? Nē, es neapprecējos ar nesmuku vīrieti.” Jāteic, ka viņa nebija vienīgā, kas nespēja salīdzināt “Benfica” spēlētāju ar to, kas izveidots videospēlē.

“Smieties vai raudāt – tiešām nezinu, ko darīt pēc Verisimo ieraudzīšanas FIFA 23,” rakstīja kāds futbola spēles cienītājs. “Tas neizskatās pilnībā pēc Lukasa,” bilda cits sociālo tīklu lietotājs. “Kāda iespēja, ka tas ir Lukass,” piekrita vēl viens komentētājs.

Ņemot vērā, ka Verisimo nepārstāv kādu no pašām spēcīgākajām futbola komandām, spēles veidotāji varētu arī nepievērst tik lielu uzmanību futbolista izskatam. Jāmin, ka katru gadu FIFA iespējams spēlēt ne tikai ar tādiem grandiem kā Mančestras “City”, Parīzes “Saint-Germain” un Madrides “Real”, bet arī citu kontinentu komandām – pieejamas gan Indijas, gan Korejas, gan Austrālijas un citu valstu čempionātu komandas.

“Benfica” aizsargs Verisimo pārcēlās uz Portugāles komandu pagājušā gada janvārī, atstājot dzimtenes klubu “Santos”. Tāpat 27 gadus vecais futbolists 2021. gadā pirmo reizi pārstāvēja Brazīlijas nacionālo izlasi, debitējot Pasaules kausa kvalifikācijas mačā.

Jāteic, ka Verisimo izskats nav vienīgais, par kuru ir pārsteigti futbola cienītāji. Liels sašutums bijis Londonas “Arsenal” faniem, kad tie ieraudzīja savus mīļākos spēlētājus. “Vai ir kāds konkrēts iemesls, kāpēc viņi izskatās tik slikti?” atbildi no “EA Sports” centās iegūt komandas atbalstītājs.

sportapils