Ronaldu māsa ļoti kritiski izsakās par portugāļiem

Viens no visu laiku labākajiem futbola spēlētājiem Krištianu Ronaldu sasniedzis 37 gadu vecumu. Slavenā futbolista māsa Katija Aveiro ļoti skarbi izteikusies par portugāļiem, jo pēdējā laikā parādījušies viedokļi, ka Ronaldu nevajadzētu doties valstsvienības sākumsastāvā.

Portugāles medijs “A Bola” publicēja materiālu, apgalvojot, ka izšķirošajā UEFA Nāciju līgas spēlē pret Spāniju Ronaldu nevajag būt starp 11 futbolistiem, kas uzsāk maču. Publikācijas virsraksts bija “Mazāk Ronaldu, vairāk Portugāle”.

Citi preses pārstāvji uzskata, ka gaidāmajā Pasaules kausā Ronaldu patiesi nevajadzētu atrasties sākumsastāvā. Bijušais Madrides “Real” un Turīnas “Juventus” spēlētājs šosezon izgājis starta sastāvā tikai vienā Mančestras “United” spēlē, atzīmējoties arī tikai ar vienu precīzu sitienu vārtos.

“Nav nekāda izskaidrojuma tam, ka Krištianu Ronaldu jādodas Portugāles starta sastāvā 2022. gadā,” viedokli pēc mača ar Spāniju pauda Zeks Lovijs. “Noteikti ne tad, kad komandas rindās ir vairāki talantīgi spēlētāji. Vēl viena neredzama performance Ronaldu izpildījumā šovakar.”

Aizstāvēt slaveno futbolistu metās viņa māsa Katija. “Pašreiz notiekošais mani nemaz nepārsteidz,” sāk Aveiro. “Portugāļi spļauj virsū šķīvim, no kura viņi ēd, un tas tā bijis vienmēr. Svarīgi pasniegt roku tiem, kuri vienmēr to devuši Portugālei, taču portugāļi ir slimi, sīkumaini, bez dvēseles, stulbi un mūžīgi nepateicīgi,” skarba bija māsa. “Vienmēr ar tevi, manu karali.”

Bijušais Itālijas izlases spēlētājs Antonio Kasano arī izteica viedokli par Ronaldu pēdējā laika sniegumu. “Šajā brīdī Krištianu vajadzētu mīlēt sevi, izdarīt sev pakalpojumu un beigt karjeru, ja neizdodas sasniegt konkrētu līmeni. Viņš ir uzvarējis visu, viņš bijis fenomenāls, bet tagad laiks noslēgt karjeru.”

sportapils