Futbolists nepilna gada laikā iztērē miljonu, lai apliecinātu sevi trenera acīs

“Tottenham” spēlētājs Emersons Rojals no personīgajiem līdzekļiem gada laikā iztērējis mazliet vairāk nekā 900 tūkstošus eiro, lai kļūtu par labāku spēlētāju un pierādītu sevi galvenā trenera Antonio Kontes acīs.

Futbolists pievienojās Anglijas komandai 2021. gada vasarā no “Barcelona”, kad “Tottenham” galvenais treneris vēl bija Nunu Išpiritu Santu. Ņemot vērā sliktos rezultātus, rudenī notika rokāde, viņa vietā stājoties itāļu speciālistam Antonio, kurš atzina, ka Emersons nekādā veidā nav izcēlies.

Šis vēstījums nepalika nepamanīts, un tas futbolistu ļoti motivējis. Kā ziņo “The Sun”, Emersons spēris būtiskus soļus, lai uzlabotu savu sniegumu. Brazīlietis iegādājies hiperbariskā skābekļa tvertni, lai mājas apstākļos uzlabotu savu fitnesa līmeni. To viņš izmanto pēc spēlēm, par ko var arī pārliecināties, jo viņš publicē attēlus “Instagram”.

Rojala tēvs ir daļa no viņa menedžmenta komandas, un pavisam nesen viņš esot nolīdzis neirozinātnieku, lai palīdzētu dēlam tikt galā ar spiedienu, kas rodas futbola laukumā un ārpus tā. Neirozinātnieks pēta smadzeņu uzvedību, un šī tiek uzskatīta par strauji progresējošu jomu, lielākajā daļā gadījumu nodrošinot pozitīvus rezultātus. Šis viss izmaksājis spēlētājam aptuveni 910 tūkstošus eiro nepilna gada laikā.

Šosezon futbolists laukumā devies desmit no 11 “Tottenham” spēlēm. Jau pirmajā Anglijas Premjerlīgas mačā viņš atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, tomēr rezultatīvs turpinājums nav sekojis. Pagājušajā sezonā, dodoties laukumā 31 Premjerlīgas spēlē, viņa kontā bija vieni vārti un viena rezultatīva piespēle.

sportapils