Jauno futbola apavu dizainu iedvesmojuši autobusi

Londonas “Chelsea” futbolists Rahīms Stērlings nedēļas sākumā prezentēja jaunos futbola apavus, kas radušies sadarbībā ar “New Balance”. Interesanti, ka galveno iedvesmu apavu dizainam deva autobusi, ar kuriem bērnībā futbolists devās uz treniņiem.

Jaunā “New Balance” apavu dizains ir visai neparasts. Galvenā krāsa ir zila, tomēr virsū ir arī citas krāsas dažādās formās. Kāpēc tā? Stērlings atcerējās autobusu, ar kuriem viņš pārvietojās uz treniņiem jaunības dienās, sēdvietas, kas tādā stilā bija izveidotas.

“Trīs autobusi, lai tiktu uz treniņu, – 18, 182 un 140. Es nekad neaizmirsīšu tos numurus,” sacīja Stērlings. “Neskatoties ne uz ko, mana lielā māsa Lakima bija kopā ar mani katru dienu. Mani jaunākie futbola apavi ir kā veltījums viņai, atceroties visus tos notikumus, ko piedzīvojām kopā ceļā uz panākumiem.”

Jāteic, ka stāsts un doma ir visai unikāla, turklāt pozitīvu rezonansi tas izraisīja arī “Chelsea” fanu nometnē. “Viss par šiem apaviem ir lieliski,” rakstīja sociālo tīklu lietotājs. “Ļoti patīk vēstījums,” pozitīvi bilda kāds cits Londonas komandas līdzjutējs. “Mūsu vecākās māsas vienmēr mūsu labā dara visu,” ar savu pieredzi dalījās fans.

Profesionāļa gaitas 1994. gadā dzimušais spēlētājs uzsāka 2012. gadā, kad pievienojās “Liverpool” pirmajai komandai. Pēc trim sezonām viņu par 63 miljoniem nopirka Mančestras “City”, ko Stērlings pārstāvēja līdz pat šai vasarai, kad “Chelsea” šķīrās no 56 miljoniem, lai pastiprinātu sastāvu ar Stērlingu. Piedalījies deviņās spēlēs šosezon, futbolists izcēlies ar četriem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

sportapils