Komandas rezultatīvākais futbolists gūst savainojumu, spēlējot “Xbox”

Netipiska situācija norisinājās pagājušajā nedēļā pēc spēka trešajā spēcīgākajā Anglijas futbola čempionātā. “Crewe Alexandra” rezultatīvākais spēlētājs Kortnijs Beikers-Ričardsons nevarēja palīdzēt komandai savainojuma dēļ, kurā iedzīvojās, spēlējot “Xbox”.

Beikers-Ričardsons šosezon devies laukumā 12 spēlēs “Crewe Alexandra” kreklā visos turnīros, izceļoties ar septiņiem precīziem sitieniem. Pēc izlašu pārtraukuma komanda cīnījās neizšķirti 0:0 ar “Carlisle United”, tādējādi pēc 11 spēlēm “Crewe Alexandra” ar iegūtajiem 16 punktiem ir 12. vietā 24 komandu konkurencē.

26 gadus vecais futbolists izlaida savu pirmo maču šosezon. Galvenais treneris Alekss Moriss atklāja, ka rezultatīvākais spēlētājs nevarēja palīdzēt komandai, jo nepatīkami pagriezis kāju, kamēr spēlēja “Xbox”. “Ar šo ķermeņa daļu viņam jau bijušas problēmas pirms tam, un tagad tas notika nevainīgā veidā,” teica Moriss.

“Tas notika, kad viņš spēlēja “Xbox”. Cenšoties uzlikt kāju uz dīvāna, Beikers-Ričardsons pagrieza kāju, tādējādi to savainojot. Saistībā ar šo mēs neko nevaram darīt. Tagad viņš dziedē savainojumu, bet cerams, ka nedēļas sākumā situācija būs labāka.”

Pagājušajā nedēļā “EA Sports” izlaida jaunāko versiju futbola spēlei “FIFA 23”. Vai tā varētu būt tikai sakritība, ka tajā pašā nedēļā Beikers-Ričardsons iedzīvojas savainojumā? Sociālo tīklu lietotāji gan min, ka futbolists guvis savainojumu, kamēr spēlējis “Call of Duty”.

Gan šajā, gan pagājušajā sezonā Beikers-Ričardsons spēlē 2. līgā. Iepriekšējā sezonā viņš pārstāvēja “Newport County”, 31 spēlē izceļoties ar astoņiem precīziem sitieniem, kamēr tagad jau pēc desmit mačiem viņa kontā seši vārti.

sportapils