Bijušie futbolisti uzskata, ka Ronaldu bijusi labāka karjera nekā Mesi

Arvien straujākiem soļiem tuvojas tas brīdis, kad futbola apavus uz nagliņas pakārs Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi. Tajā pašā laikā noteikti sarunas un diskusijas par to, kura karjera bijusi labāka, turpināsies ļoti ilgi. Nesen veiktā aptauja starp bijušajiem futbolistiem atklāja, ka tie uzskata, ka labāka karjera bijusi portugālim.

Jau praktiski 15 gadu garumā cilvēki diskutē, reizēm pat pārāk traki, par to, kurš tad ir labāks – Ronaldu vai Mesi. “The Athletic” apjautāja bijušos futbolistus, un 66% no visiem aptaujas dalībniekiem apgalvoja, ka labāku sniegumu karjeras laikā demonstrējis Ronaldu, kurš karjeras laikā izcīnījis titulus trīs spēcīgākajās futbola līgās – Premjerlīgā, “Serie A” un “La Liga”.

Līdz pat pagājušā gada vasarai Mesi pārstāvēja tikai “Barcelona”, bet pēc tam pārcēlās uz Parīzes “Saint-Germain”. Argentīnieša kontā ir neskaitāmi individuālie apbalvojumi, un viņš ticis pie septiņām “Ballon d’Or” balvām, kamēr Ronaldu kontā par divām mazāk.

Plašāka diskusija par šo tematu nesen bija Anglijā, jo ar viedokļiem dalījās “Liverpool” leģenda Džeimijs Karagers un bijušais “Tottenham” aizsargs Tobijs Alderveirelds. Karagers nodēvēja Mesi par labāko, kurš spēlējis futbolu, un cer uz Argentīnas triumfu Pasaules kausā, lai Mesi varētu pierādīt savu labākā statusu.

“Es ļoti gribētu redzēt, ka Katarā Argentīna un Lionels Mesi kļūst par čempioniem. Ar šo panākumu Mesi varētu iecementēt sevi visu laiku labākā spēlētāja statusā, kādā es viņu uzlūkoju jau šobrīd,” ar viedokli dalījās Karagers.

Alderveirelds arī uzskata, ka labāks spēlētājs ir Mesi, lai gan laukumā bijušais futbolists ticies ar abiem. “Jā, esmu spēlējis pret Ronaldu vairākas reizes. Protams, ka cipari nemelo, bet Mesi bijis labākais, jo viņu nevar vienkārši apstādināt.”

sportapils