Dārgie treniņi kopā ar Švarcenegeru – 150 tūkstoši par reizi

Ļoti iespējams, ka Arnolds Švarcenegers ir viens no visu laiku dārgākajiem personīgajiem treneriem. Pavisam nesen bodibildinga leģenda iekasēja ļoti lielas summas par privātajiem treniņiem, tomēr tas tika darīts ar cēlu mērķi.

Samaksātie 150 tūkstoši ASV dolāru nenonāca Švarcenegera īpašumā, lai par tiem iegādātos sporta zāles abonementu vai kādus proteīna pulverus. Austrijā dzimušais Švarcenegers rīkoja izsoli, kurā varēja tikt pie iespējas aizvadīt personīgo treniņu kopā ar viņu. Beigās divi cilvēki par šo iespēju šķīrās no 150 tūkstošiem, bet visa nauda nonāca labdarībā.

Izsolē varēja ne tikai tikt pie iespējas kopā aizvadīt treniņu, bet arī pie Švarcenegera apģērba, turklāt piedāvājumā bija iespēja izbraukt arī ar viņa tanku. Uz izsoli ieradās arī citas leģendāras personības – Denijs Devito, Dolfs Lundgrēns un, protams, Silvestrs Stallone.

Pirms 30 gadiem Švarcenegers dibināja labdarības organizāciju “After-School All-Stars”. Ar šīs organizācijas palīdzību bodibilders palīdz skolas vecuma bērniem ar dažādām aktivitātēm un programmām visā ASV, ar ko viņi var nodarboties pēc tam, kad mācības beigušās.

“Pagājušajā vakarā mēs kopā savācām vairāk nekā piecus miljonus ASV dolāru “After-School All-Stars” programmai! Paldies visiem ziedotājiem. Es uzsāku šo programmu ar mērķi, lai bērni laika posmā starp plkst. 15:00 un 18:00 būtu drošībā un nodarbināti, bet bez jūsu atbalsta mēs nevarētu palīdzēt vairāk nekā 100 tūkstošiem bērnu 60 dažādās pilsētās,” priekā dalījās Terminators.

sportapils