Boksere noraida, ka sekss ar pretinieci uzlaboja viņas profesionālo karjeru

Aizvadītajā nedēļas nogalē Londonā risinājās boksa cīņa starp Klaresu Šīldsu un Savannu Māršalu par neapstrīdamā čempiona titulu vidējā svara kategorijā. Pirms dueļa dāmas piekrita savstarpējai sarunai kameru priekšā, kuras laikā viņu viedoklis nesakrita.

Šīldsa pēc punktiem pārspēja Māršalu cīņā, kas bija vēsturiska sieviešu boksam. Pirmo reizi britu boksa vakarā visās cīņās piedalījās tikai dāmas, un duelis ar paaugstināto vērtību bija ļoti aizraujošs, amerikānietei pelnīti kļūstot par čempioni. Divi tiesneši novērtēja Šīldsas uzvaru ar 97-93, kamēr trešais arbitrs deva 96-94 vērtējumu.

Lai piesaistītu vēl lielāku interesi pirms cīņas, bokseres piedalījās šovā “The Gloves Are Off”, kur dāmas runāja par gaidāmo dueli un citiem tematiem. Apspriežot tematu, kā abas nonākušas līdz šādam brīdim karjerā, bokserēm bija atšķirīgs viedoklis.

“Fakts, ka uzvarēju, noveda mūs līdz šejienei,” sacīja Māršala. “Jā, protams,” Šīldsa uzreiz atbildēja. “Arī tas, ka mēs viens otru čakarējām, ļāva nonākt tik tālu.” Šīldsa saprata, kādā virzienā dodas pretiniece, un sāka vairāk iesaistīties. “Man ar tevi nebija sekss.” “Jā, tev bija,” atbildēja Māršala. “Fakts ir tāds, ka es tev vispār pievērsu uzmanību,” savu viedokli pauda Šīldsa. “Vai tu joko?” turpināja britu sportiste. “Tu zaudēji pavedienu, un tava galva nokrita. Tu pazaudēji paškontroli.”

Nav gan skaidrs, vai Māršala pilnā nopietnībā runāja par gultas lietām, vai arī Šīldsa pārprata pretinieces sacīto. Lai vai kā, redzētais bija kā medus maize sociālo tīklu lietotājiem, kuri nekautrējās izteikt savu viedokli. “Nemelošu, ka šis viss piešķīra papildu intrigu pirms gaidāmās cīņas,” bilda kāds cilvēks “Twitter” platformā.

Ar humoru piegāja kāds cits lasītājs: “Vai tad viņi nesaka, ka tas, kas notiek olimpiskajā ciematā, tur arī paliek?” “Godīgi runājot, izklausās, ka dažādi notikumi starp viņām bijuši iepriekš, tomēr nešķiet, ka viņa to domāja tādā veidā.”

sportapils