Futbolists cenšas pārsteigt pretinieku, novelkot šortus un parādot dzimumlocekli

Pavisam nesen netipiski notikumi risinājās Kolumbijas spēcīgākajā futbola čempionātā. Gaisons Perea iestājās sieniņā pirms pretinieki veica soda sitienu, bet, lai izsistu viņus no sliedēm, futbolists novilka šortus, tādējādi demonstrējot savu dzimumorgānu.

Izskatās, ka 31 gadu vecais pussargs darīja visu savas pārstāvētās komandas “Santa Fe” labā, lai traucētu “Jaguares” spēlētājiem, tomēr kopumā sabiedrībā šāds izgājiens negāja pie sirds. Dīvainais atgadījums norisinājās jau spēles ceturtajā minūtē, turklāt Peream tuvumā atradās galvenais tiesnesis, kurš gan šo epizodi palaida garām.

Televīzijas kameras gan to pamanīja, līdz ar to skatītājiem, kuri vēroja maču pie zilajiem ekrāniem, pavērās ļoti mulsinošs skats. Var teikt, ka futbolists panāca rezultātu, jo “Jaguares” ar gūtiem vārtiem neizcēlās, taču kritikas vilni Perea saņēma.

“Viņam vajadzētu kaunēties. Vai tiks piespriestas kādas sankcijas?” savu viedokli pauda kāds līdzjutējs. “Gaisons Perea ir pelnījis, lai viņu sodītu. Ļoti apkaunojoši un nepatīkami, tā nebija profesionāla rīcība,” bilda kāds cits. “Viņš vairāk nevar pārstāvēt “Sante Fe”. Ļoti ceru, ka komanda kaut ko darīs lietas labā.” Pagaidām nekādas darbības no komandas puses nav bijušas.

Lai gan tajā brīdī rezultāts uz tablo palika 0:0, visā mačā triumfēja “Jaguares”. Vispirms pirmajā puslaikā “Sante Fe” nespēja realizēt 11 metru soda sitienu, savukārt 46. minūtē “Jaguares” izvirzījās vadībā, tiesa, astoņas minūtes vēlāk rezultāts tika izlīdzināts. Kompensācijas laika priekšpēdējā minūtē Pablo Rojas guva vārtus, un “Jaguāri” izcīnīja panākumu ar 2:1.

sportapils