Futbolists pamet komandu un lido uz Argentīnu, lai risinātu jautājumus ar bijušo sievu

Stambulas “Galatasaray” vadību sadusmojušas Argentīnas futbolista Mauro Ikardi darbības. Spēlētājs atstāja komandu, lai dotos atpakaļ uz dzimteni un runātu ar bijušo sievu, kura redzama kādā mūzikas video skūpstoties uz reperi.

Septembrī ar “Instagram” palīdzību futbolista bijusī sieva Vanda Nara paziņoja, ka pēc astoņu gadu laulības pāris izlēmis pārtraukt savstarpējās attiecības. Viņa lūdza ievērot privātumu, tomēr pirms gada Nara apvainoja Ikardi ģimenes izbojāšanā, apsūdzot viņu krāpšanā ar argentīniešu modeli Čainu Suaresu.

Drāma abu starpā turpinās, jo Vanda redzama repera “L-Gante” video, kura dziesmas nosaukums tulkojams kā “Pēdējais romantiķis”. Video dažu dienu laikā skatīts vairāk nekā 5,5 miljonu reižu, un tajā Vanda tēlo sievieti, kura ir galvenā varoņa mīļotā, redzot dažādās ainās – gan gultā, gan ieturot maltīti, gan mīļojoties blakus automašīnai.

Redzot, ka mūzikas klipa attēlā Vanda skūpstās ar mūziķi un kas notiek pašā klipā, Ikardi izlēma atstāt Turciju, lai lidotu atpakaļ uz Argentīnu un tiktos ar bijušo sievu. Kā ziņo “Radio Mitre”, “Galatasaray” nedeva atļauju futbolistam doties prom.

“Mauro nezina, ko teikt, jo ir gan dusmīgs, gan bēdīgs. Komanda nav apmierināta ar to, ko uzbrucējs dara, riskējot beigt karjeru “Galatasaray” ātrāk nekā bija paredzēts,” apgalvo medijs. Vēlāk parādījušies arī attēli, kur Ikardi redzams ar koferi viesnīcas foajē, kurā uzturas Vanda.

Tehniski Vanda vēl skaitās futbolista aģenta, kura veica sarunas ar Ikardi pašreizējo darba vietu Parīzes “Saint-Germain” par īri uz “Galatasaray”, turklāt Turcijā viņam ir personīgais šoferis 24 stundas diennaktī, mājas sargs un šefpavārs. Laukumā Ikardi devies tikai trīs mačos, izceļoties ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

sportapils