Mesi, Neimāra un Pogbā tēli būs pieejami “Call of Duty: Modern Warfare II”

Oktobra 28. dienā cilvēkiem visā pasaulē būs pieejama jaunā “Call Of Duty: Modern Warfare II” videospēle, kas ir pirmās personas šaušanas spēle. “Modern Warfare II” varēs pārvērsties dažādos tēlos, ieskaitot futbolistu Lionela Mesi, Neimāra un Pola Pogbā.

Pēdējo gadu laikā dažādās “Call of Duty” spēlēs pieejami slavenību tēli. “Warzone” ikviens varēja iejusties kā Terminators, Rembo un “Die Hard”, savukārt “Vanguard” bija pieejams populārais amerikāņu reperis Snoop Dogg.

Dažas dienas pirms “Modern Warfare II” iznākšanas parādījās baumas, ka šajā versijā būs pieejami vairāki augstas klases futbolisti, jo internetā noplūda spēles faili, kas varēja parādīties tamdēļ, ka bija pieejama spēles beta versija.

“TheGhostOfHope”, kurš ne tikai spēlē “Call of Duty”, bet arī bieži publisko iepriekš nezināmu informāciju par šo spēli, publicēja informāciju ar operatoru vārdiem, kas būs “Modern Warfare II”, un to vidū bija Mesi, Neimārs un Pogbā, tādējādi radot spekulācijas, ka slavenie futbolisti būs pieejami videospēlē. Vēlāk parādījās attēli ar futbolistiem, apstiprinot iepriekš izskanējušās bumbas.

“Esmu gaidījis vairāk nekā 15 gadus, lai redzētu Mesi “Call of Duty”, teica neviens nekad,” ne pārāk pozitīvi izteicās kāds lietotājs. “Es sajukšu prātā, ja tā būs taisnība,” krietni priecīgāks bija kāds futbola fans. “Mesi būs pieejams “Call of Duty” – ņemiet manu naudu!” iegādāties spēli bija gatavs argentīnieša atbalstītājs.

sportapils