Futbolists gūtos vārtus nosvin ar balona uzpūšanu

Trešdienas vakarā noslēdzās UEFA Čempionu līgas grupu turnīrs. Astoņu spēļu laikā bija daudz vārtu guvumu, līdz ar to arī daudz svinību, tomēr maz ticams, ka kāds varēja pārspēt Leipcigas “Red Bull” spēlētāju Kristoferu Nkunku, kurš precīzo sitienu atzīmēja vēl neredzētā veidā.

Vācijas komanda izbraukumā tikās ar Doņeckas “Shakhtar”. Neveiksmi Leipciga nevarēja atļauties, jo tas ļoti iespējams nozīmētu netikšanu nākamajā Čempionu līgas kārtā. “Red Bull” apņēmīgi sāka spēli, jau desmitajā minūtē atklājot mača rēķinu. Precīzs bija Kristofers Nkunku, kurš skrēja aiz laukuma gala līnijas, lai priecātos.

Apkārt saskrēja vairāki komandas biedri, kuri gan kliedza, gan apsveica viens otru, bet vidū atradās tieši Nkunku. Viņš bija pieliecies, izvilka no zeķēm sarkanu balonu, kuru sāka pūst. Tieši blakus bija operators, kuram izdevās lieliski nofilmēt francūža darbības ar balonu.

Nekas tāds iepriekš nebija redzēts, tāpēc arī uzreiz sociālajos tīklos cilvēki dalījās ar emocijām. “Ko? Viņš tikko uzpūta balonu? Smieklīgi,” rakstīja kāds fans. “Nkunku bija paslēpts balons zeķēs, ko viņš uzpūš pēc gūtiem vārtiem? To var izdarīt tikai visu laiku labākie,” futbolista prasmes novērtēja cits mača vērotājs.

Ilgi nebija jāgaida, lai uzzinātu iemeslu, kāpēc Nkunku uzpūta balonu. Francijas žurnālists Fabrīss Hokinss paziņoja, ka Nkunku bija apsolījis savus divus gadus vecajam dēlam, ka uzpūtīs balonu, ja gūs vārtus.

Visā spēlē “Red Bull” uzvarēja pārliecinoši ar 4:0, nodrošinot otro pozīciju grupā. Nkunku bijis lielisks šosezon, atzīmējoties jau ar 14 gūtiem vārtiem. Interesi par francūzi izrādījušas citas komandas, un “The Athletic” ziņoja, ka Nkunku jau panācis vienošanos ar Londonas “Chelsea”. Anglijas Premjerlīgas klubs, lai iegūtu Nkunku, būs gatava samaksāt Leipcigai vairāk nekā 60 miljonus eiro, lai gan sākotnēji tieši šāda bija izpirkuma maksa par spēlētāju.

betsafe

sportapils