“United” spēlētājs jautā Ronaldu atļauju izmantot viņa vārtu gūšanas svinību metodi

Ceturtdienas vakarā noslēdzās grupu turnīri gan UEFA Eiropas līgā, gan Konferences līgā. Uz starptautiskās skatuves spēlē arī Mančestras “United”, un pēc gūtajiem vārtiem “Sarkanais velns” Alehandro Garnačo ļoti vēlējās atzīmēt vārtu guvumu kā viņa elks Krištianu Ronaldu.

Nekas nevarēja apdraudēt “United” iekļūšanu nākamajā Eiropas līgas fāzē. Noslēdzošajā cīņā Mančestra tikās ar “Real Sociedad”, un tas bija grupas līderu duelis. Spēles rezultāts tika atklāts jau 17. minūtē, kad pēc Ronaldu piespēles vārtus guva Garnačo. Beigās tas izrādījās arī vienīgais precīzais sitiens visā mačā.

18 gadus vecais futbolists iegājis Mančestras komandas vēstures grāmatās, jo kļuvis par jaunāko spēlētāju leģionāru, kurš guvis vārtus “United” labā kādā no Eiropas turnīriem. Īpašāku brīdi padarīja tas, ka vārtu guvumā asistēja tieši Ronaldu, kurš esot Grančo elks. Iepriekš jaunais futbolists izteicās, ka tas būtu viņa sapnis spēlēt kopā ar portugāli.

betsafe

Pēc gūtajiem vārtiem Garnačo gribēja atveidot to pašu vārtu gūšanas metodi, ko Ronaldu izpildīja, kad guva karjeras 700. vārtus pagājušajā mēnesī. Iepriekš Ronaldu bija zināms ar savu “Siu” svinēšanas tehniku, bet tagad portugālis mierīgi stāvēja, saliekot rokas kopā un aizverot acis, kas kopumā atgādināja meditāciju.

Acīgākie fani pamanīja, ka Garnačo vispirms pajautāja atļauju Ronaldu svinēt tieši šādā veidā. Ronaldu apskāva Garnačo, priecājoties par rezultatīvo iznākumu. Pēc tam redzams, ka Garnačo jautā komandas biedram, vai var izpildīt jau ikonisko portugāļa kustību. Atbilde bija pozitīva, un 18 gadus jaunais spēlētājs to izpildīja.

“Neskatoties, vai tu uzskati, ka viņa laiks ir beidzies, nevar noliegt, ka Ronaldu ietekme ir milzīga. Viņš iedvesmo un motivē jaunos futbolists un fanus visā pasaulē,” izteicās kāds atbalstītājs. “Ļoti patīk tas, ka Garnačo pajautāja Ronaldu atļauju,” bilda kāds cits.

sportapils