Mančestras “United” galvenais treneris intervijas noslēdz ar vienu un to pašu vārdu

Vērīgākie futbola līdzjutēji pamanījuši, ka Mančestras “United” galvenais treneris Ēriks ten Hāgs jau kādu laiku intervijas noslēdz ar vienu un to pašu vārdu, kas parāda par Nīderlandes speciālista manierēm, un cilvēkiem šī tendence kopumā patīk.

52 gadus vecais treneris ir visai nosvērts cilvēks, tāpēc daudzi ar interesi gaidīja, vai kaut kas mainīsies, kad ten Hāgs stāsies pie “United” stūres. Situācija mazliet pamainījusies pēdējo nedēļu laikā, kad treneris kļuvis atvērtāks, stāstot vairāk gan par komandu, gan izmantotajām metodēm.

Visi jau pieraduši pie trenera runas stila un uzvedības, turklāt viena konkrēta lieta cilvēkiem kļuvusi īpaši interesanta. Sociālā tīkla “Twtter” lietotājs @tenHagenExtra secinājis, ka katras intervijas beigās ten Hāgs pasaka “please”, kas latviski būtu “lūdzu”.

Pirmo reizi tas piefiksēts pēc “United” sakāves Mančestras derbijā pret “City” ar 3:6. Turpinājumā ten Hāgs tā noslēdza sarunas ar medijiem pēc visām trim UEFA Eiropas līgas spēlēm, kā arī pēc Anglijas Premjerlīgas mačiem pret “Tottenham” un Londonas “Chelsea”.

Sociālo tīklu lietotāji uzskata, ka tieši konkrētais angļu vārds tiek izmantots tikai un vienīgi tulkojuma kļūdas dēļ. Visticamākais, ka ten Hāgs ar vārdu “please” domā “nav problēmu”, tulkojot vārdu “alsjeblieft” pa tiešo no Nīderlandes valodas dialekta, ko izmanto ten Hāgs.

Faniem šāda pieklājība patīk. “Šī iemesla dēļ man viņš ļoti patīk,” sacīja kāds futbola fans. “Tas ir ļoti jauki,” bilda kāds cits. “Ten Hāgs jau tā ir patīkams cilvēks, taču šis padara visu vēl tikai labāku,” pozitīvi izteicās cits futbola zinātājs.

Pēc aizvadītās nedēļas nogales ten Hāgs noteikti nav priecīgs, jo “United” izbraukumā ar 1:2 zaudēja “Aston Villa”. Pirms Pasaules kausa pārtraukuma Mančestra aizvadīs vairs tikai vienu Premjerlīgas spēli, un komanda pašlaik turnīra tabulā atrodas 5. vietā ar izcīnītiem 23 punktiem.

betsafe

sportapils