Ronaldu nedienas: vairāk piezīmju nekā izdarīto sitienu vārtu virzienā

Viens no visu laiku labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu šo sezonu nevar nodēvēt par lielisku. Esam pieraduši, ka katrā mačā portugālis izceļas ar precīziem sitieniem vārtos, tomēr šī sezona ir citādāka, par ko liecina jau fakts, ka viņam piezīmju ir vairāk nekā izpildīto sitienu vārtu virzienā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Mančestras “United” zaudēja “Aston Villa”, un Ronaldu nebija glābējs, jo neraidīja bumbu vārtos. Tomēr šosezon tas nav nekāds jaunums, jo futbolistam lielas grūtības sagādā vārtu gūšana.

Šosezon portugālis piedalījies 16 spēlēs dažādos turnīros, tomēr ar precīzu sitienu Ronaldu izcēlies tikai trīs reizes. Atsevišķi skatoties Premjerlīgas statistisku, spēlētāja kontā ir vieni vārti pret “Everton” oktobrī. Viens statistikas rādītājs noteikti ļoti apbēdina spēlētāju un viņa līdzjutējus.

betsafe

Pēc mača ar “Aston Villa” kļuva zināms, ka šosezon Portugālis septiņas reizes pārkāpis noteikumus, savukārt pa vārtiem izdarījis tikai sešus sitienus. Arī starta sastāvā spēlētājs devies tikai četrās Premjerlīgas spēlēs, un galvenais treneris Ēriks ten Hāgs piešķīra Ronaldu kapteiņa apsēju, lai gan viņš bija tikai ceturtais sarakstā.

“Harijs Makgvairs, mūsu kapteinis, ir uz soliņa. Tālāk varam runāt par Dāvidu de Heju, kurš ir līderis, taču arī vārtsargs, kurš atrodas pārāk tālu no visa. Kazemiru arī ir līderis, taču nerunā perfektā angļu valodā, un kā nākamais ir Ronaldu.”

“United” svētdien daudz centās gaisā atrast Ronaldu, un ten Hāgs par to nebija īpaši priecīgs. “Uzskatu, ka tas bija muļķīgi darīts, cenšoties tik daudz reižu atrast Ronaldu gaisā. Veicām pārāk ātras piespēles no pārāk liela attāluma. Tas mums bija jādara pareizajos momentos, kad, piemēram, Kristians Eriksens viņu atrada.”

sportapils