Ticēšana savai komandai noved pie 75 miljonu liela laimesta

Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās beisbola sezona spēcīgākajā pasaules līgā MLB. Par čempioni kļuva Hjūstonas “Astros”, un dubultprieks par šo panākumu bija komandas atbalstītājam Džimam Makingveilam, jo viņš laimēja 75 miljonus ASV dolāru.

Teksasā dzīvojošais Makingveils plašākai publikai ir zināms arī kā “matraču Meks”, jo ikdienā nodarbojas ar matraču tirdzniecību. Viņš ir arī kaislīgs sporta fans, kurš nekautrējas veikt lielas likmes. Februārī viņš zaudēja septiņus miljonus ASV dolāru, jo prognozēja “Bengals” uzvaru “Super Bowl”.

Makingveils ir liels “Astros” atbalstītājs, turklāt pirms fināla sestās spēles tieši viņš veica simbolisko metienu. Jau pavasarī biznesmenis bija pārliecināts par Hjūstonas komandas triumfu MLB, tāpēc veica vairākas likmes par kopējo vērtību 10 miljonu dolāru apmērā, savu likmi izdarot pie dažādiem pakalpojumu sniedzējiem.

betsafe

Finālsērijā “Astros” tikās ar “Phillies”. Pirmo maču uzvarēja “Phillies”, Hjūstona nākamajā spēlē atguvās, tomēr Filadelfijas pārstāvji vēlreiz izvirzījās vadībā. Izbraukumā “Astros” guva divas uzvaras pēc kārtas un savā laukumā vajadzēja nokārtot titulu, kas arī izdevās, triumfējot otro reizi vēsturē.

Pirmajās skatītāju rindās atradās arī “matraču Meks”, kurš mazliet vēlāk pēc komandas triumfa publicēja ierakstu “Twitter” platformā, turot atvērtu koferi ar naudu, tvītā pieminot arī 75 miljonus. Kad Makingveils veica likmi, aptuvenais koeficients bija 8,50, kā rezultātā 71 gadus vecais uzņēmējs nopelnīja 75 miljonus, un šis laimests ir lielākais publiski zināmais pasaulē.

Teksasā, kur dzīvo miljonārs, sporta likmes nav atļautas, tāpēc viņam nācās doties uz citu štatu, lai to izdarītu. Kā atzina pats Makingveils, vienu no likmēm viņš veica maijā trīs miljonu apmērā “Subway” stāvvietā. Pie laimesta viņš vēl nav ticis, jo apgalvoja, ka nākamajā dienā deviņos no rīta dosies uz darbu, lai gan arī pajokoja par došanos uz Lasvegasu.

sportapils