Makgregors izrāda interesi par “Liverpool” iegādāšanos

Nedēļas sākumā publiskajā telpā parādījās informācija, ka pašreizējie Anglijas Premjerlīgas kluba “Liverpool” īpašnieki “Fenway Sports Group” izlikuši komandu pārdošanā. Interese esot liela, un arī viens no UFC slavenākajiem cīkstoņiem Konors Makgregors esot starp kandidātiem.

“Visai bieži FSG saņēmusi interesi no trešajām pusēm, kas meklē iespēju kļūt par komandas īpašniekiem. Jau iepriekš FSG pārstāvji izteikušies, ka būtu gatavi pārdot savas daļas, ja tas būtu komandas labākajās interesēs,” vēstīja pati organizācija.

Publiskajā telpā ir daudz dažādu spekulāciju par to, kas tad varētu kļūt par jaunajiem īpašniekiem. Kā ziņo “The Athletic”, jebkuram interesentam tiek sniegta visa nepieciešamā informācija par potenciālo komandas iegādi.

betsafe

Ar sociālā tīkla “Twitter” palīdzību izdevies uzzināt, ka Konors Makgregors, kurš kopš pagājušās vasaras nav aizvadījis nevienu cīņu UFC, arī ir viens no potenciālajiem kandidātiem uz “Liverpool” iegādi. Kāds fans ietvītoja, pieminot Makgregoru, ka īram vajadzētu kļūt par Liverpūles īpašnieku. “Man tas ļoti patiktu! Jā, esmu pieprasījis informāciju tiklīdz dzirdēju informāciju. Kāds notikumu pavērsiens! Kāda komanda!” rakstīja pats sportists.

Vienaldzīgos šis ieraksts neatstāja, un vairāku līdzjutēju reakcija nav tā pozitīvākā. “Zvēri, ka esi “United” fans? Jāmīl tevi par to, kāds esi, taču atstāj manu komandu,” rakstīja kāds “Liverpool” fans. “Komandas vērtība ir četri miljardi nevis miljoni,” jokojās cits lietotājs. “Tu esi “United” fans, tāpēc labāk nē,” saistību ar Mančestras “Sarkanajiem velniem” norādīja vēl kāds futbola fans.

sportapils