Multiplikācijas filma “Tom & Jerry” motivējusi Maiku Taisonu beigt sparingus pēc iespējas ātrāk

Maiku Taisonu uzskata par vienu no visu laiku labākajiem bokseriem. Kā jau katram cilvēkam, arī viņam bija kādas vājības. Treniņos viņš darbojies ar ļoti lielu atdevi un centies pārspēt sparinga partnerus pēc iespējas ātrāk, lai varētu doties uz mājām uz skatīties “Tom & Jerry” multiplikācijas filmu.

Faktu par mīlestību pret konkrēto multeni pastāstījis sportista bijušais apsargs un šoferis Rudijs Gonzaless. Bokseris piecu stundu ilgos treniņus esot centies saīsināt līdz vienai, lai varētu ātrāk doties uz mājām un vērot “Tom & Jerry”.

Vairāk par šo Gonzaless pastāstīja savā grāmatā “The Inner Ring”, kas vēlāk arī izveidota par animētu filmu. “Kad mēs trenējāmies Lasvegasā, viņa treniņi bija no plkst. 12:00 līdz plkst. 17:00. Pirms sparingiem Taisons bija viens no jaukākajiem cilvēkiem, jo arī apvaicājās, kā konkrētajam treniņu biedram un viņa ģimenei klājās,” rakstīja Gonzaless.

“Pēc tam gan viņš bija krietni citādāks, jo stundas laikā varēja pieveikt piecus cilvēkus, lai neviena cita zālē vairāk nebūtu. Redzēju, ka viņš tik ļoti sasita smagā svara bokseri, ka citi sparinga partneri devās prom, sakot, ka nedosies ringā, neskatoties uz to, cik daudz Taisons viņiem maksās,” leģendas pārspēku komentēja bijušais apsargs.

betsafe

“Jebkuru, kurš uzskatīja, ka ir izredzes pārspēt Taisonu, viņš ātri vien sasita. Vienā dienā apjuku un jautāju, vai treniņi nav domāti, lai strādātu pie tehnikas. Taisons atbildēja, ka, tādā garā turpinoties, viņš nokavēs “Tom & Jerry” jaunākās sērijas.”

Lai gan tas šķiet visai neticami, Taisons vienmēr bijis liels multiplikācijas filmu fans. Viņam tik ļoti patīk multenes, ka savulaik tika izveidota “Mike Tyson Mysteries” ar pašu bokseri galvenajā lomā. Multiplikācijas filmā bokseris ceļo pa pasauli un atrisina dažādas mistērijas. Rezultāti bija labi, un televīzijā demonstrēja četras sezonas, taču 2020. gadā pārtrauca demonstrēt.

Tāpat Gonzaless nesen intervijā sacīja, ka Taisonam bijis ļoti bail ringā kādu nogalināt. Lai samazinātu savu spēku un iespējamās dusmas, bokseris esot pārgulējis ar vairākām viņa fanēm. “Viņam bija bail, ka varētu nogalināt pretinieku ringā, un viņš to apzinājās, tāpēc es atradu meitenes, ar kurām viņš varēja padarboties pat tikai dažas minūtes, bet pēc tam būt priecīgs un sacīt, ka būs gatavs rītdienai,” vēl interesantu detaļu par Taisonu atklāja Gonzaless.

sportapils