Anglijas 7. spēcīgākās futbola līgas komanda grib palīdzēt “City” un uzturēt Holannu formā

Lielais Eiropas futbols uz vairāk nekā mēnesi tagad būs apstājies, jo nedēļas beigās sāksies Pasaules kauss Katarā. Anglijas pēc spēka 7. labākajā līgā nekādas pauzes nebūs, un “Ashton United” izsūtījusi piedāvājumu Mančestras “City” par Ērlingu Holannu, kurš līdz Ziemassvētkiem būs bez spēļu prakses.

Vasarā Holanns no Dortmundes “Borussia” pārgāja uz “City”. Individuāli debijas sezona bijusi fantastiska, jo jau tagad norvēģis kopumā guvis 23 vārtus visos turnīros, kamēr “City” atrodas otrajā vietā Anglijas Premjerlīgā, bet Čempionu līgā sasniegts izslēgšanas turnīrs.

betsafe

Norvēģijas izlase nekvalificējās četrgades lielākajam turnīram, tāpēc Holanns turpmāko mēnesi būs bez spēļu prakses un pašam būs jāuztur sevi fiziskajā formā. Šī iemesla dēļ izcēlusies “Ashton United”, kas ar oficiālu ziņojumu vērsusies pie “City” vadības, izsakot piedāvājumu uz 28 dienām savā sastāvā uzņemt Holannu.

“Tas viss šķiet loģiski,” izteicās “Ashton United” galvenais treneris Maikls Klegs. “Mančestra nespēlēs, un mēs vēlamies palīdzēt Holannam uzturēt sevi formā, un tas ir loģiskāk nekā viņam visu laiku pavadīt golfa laukumā nākamās sešas nedēļas. Uzskatām, ka viņš lieliski iederēsies mūsu komandā.”

Lieki piebilst, ka Holanna piesaiste pastiprinās komandas uzbrukumu, kas šosezon guvusi tikai 23 vārtus un turnīra tabulā atrodas 11. vietā. “Ashton United” mājaslapā vēstīts, ka pagaidām “City” nav sniegusi atbildi uz piedāvājumu.

sportapils