“Liverpool” un “Arsenal” piedalīsies turnīrā Dubaijā ar interesantiem izspēles noteikumiem

Ņemot vērā to, ka klubu futbols uz vairāk nekā mēnesi būs iepauzēts Pasaules kausa dēļ, lielai daļai futbolistu šajā ilgajā laika periodā nebūs kvalitatīvu treniņu un spēļu. Šī iemesla dēļ “Liverpool” un “Arsenal” dosies uz Dubaiju, lai piedalītos četru komandu turnīrā.

Bez abām Anglijas Premjerlīgas komandā turnīrā piedalīsies arī “AC Milan” un “Lyon”. Komandas aizvadīs pa divām spēlēm, taču “Arsenal” un “Liverpool” savā starpā netiksies. Visticamākais, ka Liverpūle būs visai spēcīgā sastāvā, jo tikai septiņi komandas pārstāvji devušies uz Pasaules kausu, vienam no mājās palikušajiem esot arī Mo Salāham, kamēr “Arsenal” Katarā pārstāvēs desmit spēlētāji.

betsafe

Kopumā Dubaijas Superkausā tiks aizvadītas četras spēles. Par uzvaru komanda saņems trīs punktus, taču noteikumi pamainīti attiecībā uz neizšķirtiem, jo katra komanda tiks pie diviem punktiem, ja uzvarētājs netiks noskaidrots.

Neskatoties uz to, kāds būs rezultāts pēc 90 minūtēm, komandas aizvadīs arī pēcspēles sitienu sēriju. Uzvarot pendeļu sērijā, komanda var nopelnīt vēl vienu punktu, līdz ar to viena mača ietvaros komanda var tikt pie četriem punktiem.

Interesanti, ka turnīra beigās nebūs fināls, uzvarētāju nosakot tikai pēc nosacītā grupu turnīra. Pirmais mačs norisināsies 8. decembrī starp “Arsenal” un “Lyon”, 11. decembrī duelēsies “Liverpool” un “Lyon”, mačs starp “Arsenal” un “Milan” būs 13. decembrī, bet turnīrs beigsies 16. decembrī ar spēli starp “Liverpool” un “Milan”.

sportapils