Ronaldu ieiet vēstures grāmatās – pirmais cilvēks ar 500 miljoniem “Instagram” sekotāju

Esam pieraduši, ka viens no visu laiku labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu uzstāda dažādus rekordus futbola laukumos, taču pavisam nesen viņam tas izdevās arī ārpus tā. Portugālim “Instagram” seko 500 miljoni cilvēki, šo robežu Ronaldu sasniedzot pirmajam.

Tas, ka sports un futbols kopumā visā pasaulē ir ļoti populārs, apliecina tas, ka otrs sekotākais cilvēks “Instagram” platformā ir Lionels Mesi, kuram seko 376 miljoni cilvēku, savukārt trešajā vietā atrodas Kailija Dženera ar 372 miljoniem. Abi atlēti gan ir vienīgie sportisti sekotāko cilvēku TOP 10.

Brazīlijas futbolistam Neimāram seko 182 miljoni, un tas ir 18. labākais rādītājs starp visiem “Instagram” lietotājiem. Starp 30 sekotākajiem profiliem atrodas vēl tikai viens sportists, un tas ir Lebrons Džeimss, kura sekotāju loks sasniedzis 137 miljonus.

betsafe

Interesanta situācija ir, ja apskata uzņēmumu un organizāciju sekotāju skaitu. Protams, visvairāk sekotāju ir pašam “Instagram” (568 miljoni), bet otrajā vietā atrodas “Nike” ar 249 miljoniem, kam seko “National Geographic” ar 245 miljoniem, savukārt nākamie trīs profili ir ar sportu saistīti – Madrides “Real” (127), “Barcelona” (113) un UEFA Čempionu līga (100).

Ronaldu un Portugāles izlase vēl nav devusies laukumā Pasaules kausā, bet pirms turnīra negatīvā veidā izcēlās Ronaldu. Viņš atklātā intervijā pastāstīja, ka jūtas nodots Mančestras “United” komandā un kopumā kritizēja klubu. Jau ilgāku laiku portugālis grib atstāt šo komandu, turklāt laukuma malā viņš pavadījis vairāk laika nekā uz zāliena.

Nedēļas nogalē Ronaldu “Instagram” ievietoja attēlu, kas noteikti kļūs par ikonisku. “Louis Vuitton” reklāmas sejas bija gan pats Ronaldu, gan Mesi. “Uzvara ir prāta stāvoklis,” vēstīja portugāļa ieraksts pie fotogrāfijas. Raksta publicēšanas brīdī attēls saņēmis 37,2 miljonus “patīk”, kas ir otrs labākais rādītājs “Instagram” vēsturē. To pašu attēlu publicēja arī Mesi, bet “patīk” skaits ir mazāks jeb 29,1 miljons.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

sportapils