Šūmahera formula nebūs rozā krāsā – “Haas” tomēr nevienojas ar potenciālo sponsoru

Pēc mēneša sāksies jaunā F1 sezona. Pēdējā laikā parādījās ziņas, ka uzņēmums BWT, kas F1 pasaulē izcēlies ar savu rozā krāsu, varētu kļūt par “Haas” sadarbības partneri, tomēr Mika Šūmahera bolīds debijas sezonā nebūs rozā toņos.

BWT, kas ir austriešu ūdens apstrādes uzņēmums, vairākas sezonas bija “Racing Point” titulsponsors, bet tagad komanda kļuvusi par “Aston Martin”, un sadarbība ar BWT pārtrūkusi. Pirms nedēļas parādījās baumas, ka par “Haas” sadarbības partneri varētu kļūt BWT, uz ko netieši norādīja Ralfs Šūmahers. “Tikko parādījies pieejams sponsors – nav tā, ka šī īpašā krāsa ir Mikam nozīmīga.”

Foto: TT

Nepagāja gan ilgs laiks, kad vācu medijs RTL noraidīja baumas par sadarbību. “Vai mēs redzēsim Miku Šūmaheru debijas sezonā rozā formulā? Atbilde ir nē. Atsaucoties uz mūsu rīcībā pieejamo informāciju, BWT nesponsorēs ASV komandu “Haas”, kurā Miks Šūmahers aizvadīs debijas sezonu F1.”

Šūmahers jaunākais uz F-1 skatuves – vai viņš kaut nedaudz pietuvosies tēva panākumiem?

Medijs gan neizslēdza varbūtību, ka BWT varētu kļūt par sadarbības partneri “Williams”, bet komandas pārstāvji nedz apstiprināja, nedz noliedza informāciju. “”Williams Racing” dodas zīmola jaunā komerciālās stratēģijas virzienā, kā rezultātā izraisot palielinātu interesi, sākoties komandas jaunajai ērai.”

28. martā ar Bahreinas “Grand Prix” izcīņu tiks dots starts jaunajai F1 sezonai. “Haas” komanda ir vienīgā, kura nav izziņojusi, kurā datumā tiks prezentētas jaunās sezonas formulas.

sportapils