“Hotspur” spēlētājs sajauc uzvaru ar zaudējumu “Instagram”, Morinju dodas uz pretinieku ģērbtuvēm

UEFA Eiropas līgas astotdaļfināla spēlēs lielāko sensāciju vakar sagādāja Zagrebas “Dinamo”, kas pēc pirmā mača pret Totenhemas “Hotspur” atradās zaudētājos ar 0:2, taču savā laukumā atspēlējās un sensacionāli iekļuva ceturtdaļfinālā. Pēc mača risinājās interesanti notikumi ārpus laukuma.

Džo Hārts ir “Spurs” otrais vārtsargs un vakar laukumā nedevās, taču viņam izdevās izcelties. Drīz vien pēc mača sociālajā tīklā “Instagram” parādījās Hārta ievietots īsais stāsts, kas saturēja pārpublicētu fotogrāfiju, kurā bija redzams spēles un dueļa kopējais rezultāts, kā arī Hārta izveidots teksts “darbs ir izdarīts” ar zaļu ķeksīti, tādējādi norādot, ka komanda tikusi tālāk, lai gan komandai Eirokausu sezona ir beigusies.

Publikācija ātri vien tika izdzēsta, taču naskākie cilvēki paspēja izveidot ekrānšāviņu un ievietot tos “Twitter”, izraisot ažiotāžu.

Kamēr Hārts cīnījās ar “Instagram” problēmām, tikmēr Totenhemas galvenais treneris Žuzē Morinju izrādīja cieņu pretiniekiem un devās uz Zagrebas “Dinamo” ģērbtuvēm. Portugāļu futbola speciālists aplaudēja horvātu futbolistiem par paveikto, turklāt nevar aizmirst faktu, ka nedēļas sākumā “Dinamo” palika bez galvenā trenera, kuram tiesa piesprieda cietumsodu.

Trīs dienas pirms atbildes spēles galvenajam trenerim piespriež cietumsodu

“Es tikko pametu “Dinamo” ģērbtuvi, kur uzslavēju futbolistus. Man ir žēl, ka uzvarēja komanda, kas nav mana komanda, balstoties uz attieksmi un cīņassparu. Pirms mača stāstīju spēlētājiem par to, kas var draudēt, ja nav pareizā attieksme. To pašu arī darīju puslaika pārtraukumā, kad uz tablo vēl bija 0:0,” sarunā ar medijiem sacīja Morinju.

sportapils