“Manchester United” nākamajā sezonā atcerēsies vēsturi un spēlēs retro stila formās

Ja pirms kāda laika ziņojām par Londonas “Chelsea” plāniem attiecībā uz nākamās sezonas formām, tad tagad internetā pieejama kļuvusi informācija par to, kāda būs Mančestras “United” 2021. – 2022. gada forma.

“Footy Headlines” publicēja rakstu, kurā redzams, ka “United” nākamās sezonas izbraukuma spēles aizvadīs baltā kreklā, uz kura būs dažādu zilu krāsu raksti. Krekla krāsa ir “Cloud White”, un arī “Arsenal” šīs sezonas forma ir nodēvēta tādā pašā krāsā.

Par iedvesmu sarkano velnu kreklam ir ņemtas komandas formas, kas bija laika periodā starp 1991. un 1993. gadu. Pagājušajā nedēļā “United” paziņoja, ka pašreizējo sponsoru “Chevrolet” no nākamās sezonas aizvietos “Team Viewer”, taču pagaidām nav zināms, kā jaunā sponsora logo tiks izvietots uz formas. Tiek ziņots, ka darījuma vērtība ir vairāk nekā 54 miljoni eiro un tas ir lielākais Anglijas Premjerlīgas vēsturē.

Foto: PA

Kas par jauno kreklu ir sakāms Mančestras “United” līdzjutējiem? Viņiem tas patīk! Tiek prognozēts, ka jūnijā būs iespējams iegādāties jaunos kreklus un cena varētu būt ap 90 eiro.

sportapils