Zināms Makgregora un Porjē triloģijas noslēguma datums

Janvārī Konors Makgregors un Dastins Porjē otro reizi karjerā tikās oktagonā, bet kļuvis zināms, ka abi cīkstoņi šogad vēlreiz centīsies noskaidrot uzvarētāju. Paredzams, ka cīņa notiks 10. jūlijā, tādējādi aizvadot jau trešo cīņu savā starpā.

Pirmo reizi sportisti oktagonā tikās 2014. gada septembrī, kad Makgregors svinēja uzvaru ar tehnisko nokautu. Sērijas turpinājums sekoja šīgada janvārī, kad īrs atgriezās oktagonā pēc vairāk nekā gada pauzes. Daudziem par pārsteigumu amerikānis Porjē triumfēja ar tehnisko nokautu, krietni sasitot Makgregora kāju.

Jau iepriekš izskanēja runas, ka Makgregora un Porjē trešais duelis varētu notikt maijā, taču tagad UFC žurnālists Džiordži Kokiašvili, kurš sadarbojas ar UFC galveno partneri Gruzijā, paziņojis, ka cīņa notiks 10. jūlijā. Nedēļas nogale gaidāma ļoti jaudīga, jo 11. jūlijā norisināsies Eiropas čempionāta futbolā fināls.

Abiem cīkstoņiem būs vairāk laika, ko pavadīt treniņos, kas šajā gadījumā svarīgāk būtu Makgregoram, lai varētu revanšēties. Nepagāja ilgs laiks pēc janvāra cīņas, kad īrs pavēstīja, ka “jaukais Konors” vairs nebūs, jo no ierastās Makgregora bravūras nebija ne ziņas.

Makgregors saka, ka “jaukais Konors” vairs nebūs

sportapils