“Inter” prezentē jaunu spēļu kreklu, kas varētu tikt aizliegts

Itālijas A sērijas līdere Milānas “Inter” turpina ziņot par dažādiem jaunumiem ārpus laukuma. Šonedēļ komanda prezentējusi jaunu spēļu kreklu, ar kuru ir plānots šosezon doties laukumā, taču līgas noteikumu dēļ oficiālajos mačos tas varētu arī nenotikt.

“Inter” un “Nike” sadarbības rezultātā radies spēļu krekls, kas izceļas uz pārējo fona, jo tajā ir daudz dažādu krāsu un rakstu. Šis varētu būt pēdējais krekls, uz kura būs redzams “Pirelli” uzraksts, bet tajā ir iekļauts arī komandas jaunais logotips.

Interesanti, ka jau no 10. aprīļa forma būs pieejama arī videospēlē “FIFA 21”. Nav gan vēl zināms, vai Itālijas A sērijas vadība ļaus doties laukumā šajā formā oficiālajā mačā, jo līgas noteikumi paredz, ka maksimālais krāsu skaits uz krekliem ir trīs.

Jaunākajā “Nike” veikumā ir iekļauta dzeltenā krāsa, baltā, melnā un zilā, kā arī dažās formas. “Pirelli” uzraksts uz “Inter” formām bijis 26 gadu garumā, taču tagad lielajai sadarbībai ir pienākušas beigas, un no nākamās sezonas “Inter” formas rotās cits sponsors.

Trešdienas vakarā “Inter” Itālijas futbola čempionāta spēlē izcīnīja uzvaru pār “Sassuolo” ar 2:1. Panākums ļāvis komandai iegūt 11 punktu pārsvaru pār 2. vietā esošo “Milan” vienību.

sportapils