“Dzelzs Maiks” šogad vēlas aizvadīt trīs supercīņas, ieskaitot pret Fjūriju

Aktīvs turpina būt Maiks Taisons, kurš pavisam nesen paziņojis, ka 2021. gadā vēlas aizvadīt trīs lielas boksa cīņas. Ar diviem no pretiniekiem Taisons ir ticies profesionālās karjeras laikā, bet trešais ir brits Taisons Fjūrijs.

Leģendārais bokseris Taisons ringā atgriezās pagājušajā gadā, kad sacentās ar Roju Džounsu junioru, taču uzvarētājs netika noskaidrots, jo duelis noslēdzās ar neizšķirtu. Cīņa izraisīja lielu rezonansi, jo to vēroja 1,6 miljoni cilvēku, kopumā nopelnot vairāk nekā 55 miljonus eiro.

“Dzelzs Maiks” savā podkāstā “Hotboxin’ with Mike Tyson” pastāstīja par plāniem: “Es vēlos boksēties pret Evanderu Holifīldu un Lenoksu Lūisu šogad. Tāpat es vēlos cīņu ar Taisonu Fjūriju. Ja pat notiks pirmās divas cīņas, es apstāšos, pielikšu punktu un turpināšu vienkārši dzīvot. Tās ir tikai paraugcīņas, ar kurām es salauzīšu visus savus profesionālos rekordus.”

Taisons divreiz ir ticies ar Holifīldu, abās reizēs piedzīvojot zaudējumus, turklāt viena no cīņām bija slavenā “auss nokošanas” cīņa. Negatīva bilance Taisonam ir arī pret Lūisu, kam tika zaudēts vienīgajā tikšanās reizē.

Martā vēstījām, ka Taisons apstiprināja, ka trešā cīņa ar Holifīldu notiks, tomēr pagaidām oficiālu ziņu nav. Arī pats Holifīlds jau iepriekš pozitīvi izteicās par atkal redzēšanos ringā ar Taisonu: “Vairs nevar būt nekādu atrunu. Šī ir cīņa, kam jānotiek, tā ir svarīga mūsu statusam. Sestdien tu teici, ka esi gatavs cīnīties, tāpēc paraksti papīrus un tiekamies ringā, Taison. Pasaule gada, un viss ir no tevis atkarīgs. Es esmu gatavs,” komentēja Holifīlds.

Taisons apstiprina: 3. cīņa pret Holifīldu notiks!

sportapils