Mesi ģimene iegādājas īpašumu Maiami par 7,3 miljoniem dolāru

“Barcelona” superzvaigzni Lionelu Mesi noteikti var saukt par siltuma mīļotāju, par ko liecina viņas ģimenes jaunākais pirkums. Pavisam nesen futbolista tēvs iegādājies apartamentus Maiami, kuru kopējā vērtība sastāda 7,3 miljonus ASV dolāru.

Mesi ģimenei piederēs viss devītais stāvs, kurā ir četras guļamistabas un četras vannas istabas, bet kopējā platība ir mazliet pāri 640 kvadrātmetriem. Viena no luksusa lietām, kas tika iekļauta darījumā, bija ledusskapis ar 1000 vīna pudelēm, kas noteikti piesaistīja Mesi uzmanību.

“Regalia” ēkā, kas kopumā ir 39 stāvus augsta, atrodas seši baseini, SPA telpa, fitnesa centrs, speciāla telpa jogai, šefpavāra virtuve, rotaļu laukums, šampanieša bārs un vīna pagrabs.

Foto: Regalia Miami Condos
Foto: Regalia Miami Condos
Foto: Regalia Miami Condos

Šis gan nav pirmais īpašums, kas pieder Mesi siltajā Maiami, jo aptuveni divarpus gadus atpakaļ argentīnietis iegādājās apartamentus par mazliet vairāk kā pieciem miljoniem ASV dolāru. Interesanti, ka abi apartamenti atrodas ļoti tuvu viens otram.

Ņemot vērā Mesi finanšu situāciju, nav nekāds brīnums, ka argentīnietis var atļauties iegādāties dārgus īpašumus. Gada sākumā Spānijas mediji publicēja informāciju par Mesi algu, un pēdējo četru sezonu laikā viņš “Barcelona” rindās saņēmis 555 miljonus eiro. Šajā vasarā futbolists kļūs par brīvo aģentu, bet jau pirms gada viņš bija gatavs pamest Barselonu.

Medijs publisko Mesi iespaidīgo algu – lielākā sporta vēsturē

sportapils