Agvero atvadās no “City” ar dārgām dāvanām un automašīnas izlozi

Līdz ar Mančestras “City” zaudējumu UEFA Čempionu līgas finālā Londonas “Chelsea” noslēdzās Serhio Agvero karjera Mančestras rindās. Pirms došanās uz Barselonu, kur futbolists pavadīs nākamās divas sezonas, argentīnietis katram komandas pārstāvim sagādāja dāvanu.

Aptuveni 60 cilvēkiem, kas ietilpst komandas personālā, Agvero uzdāvināja “Hublot” vai “Tag Heuer” pulksteni. Ja “Hublot” pulksteņu cena ir sākot no mazliet vairāk kā 9000 eiro, tad “Tag Heuer” modeļus var iegādāties robežās starp 1200 un 2000 eiro. Uz katra no tā tika iegravēts arī teksts “Gracias – Kun Aguero” jeb “paldies” no futbolista.

Tas nebija viss, jo Agvero izveidoja izlozi, kurā varēja laimēt nesen iegādāto “Range Rover Evoque” automašīnu, ko laimēja cilvēks, kas atbildīgs par komandas ekipējumu. Pēdējā lieta, ko argentīnietis izdarīja, bija naudas ziedošana, kas pēc tam tiks izmantota, lai sagādātu Ziemassvētku dāvanas atbalsta personālam.

48 stundas pēc zaudējuma Čempionu līgas finālā “Barcelona” pavēstīja, ka Agvero papildinās komandas rindas. “Mēs visi zinām, ka “Barcelona” ir labākā komanda pasaulē, tāpēc uzskatu, ka izdarīju lielisku izvēli būt šeit un cerams, ka palīdzēšu komandai,” futbolistu citē “Sky Sports”.

“Protams, ka šis ir solis augšup manā karjerā un ceru palīdzēt komandai izcīnīt titulus. Vēlos spēlēt un palīdzēt komandas biedriem, un, ja komandai veiksies labi, es būšu priecīgs arī individuāli. Gadu gaitā esmu mazliet mainījies. Spēlēju mazliet citādāk, bet man ir ideja, kur es varētu spēlēt, un centīšos palīdzēt pārējiem ar savu pieredzi.”

Pavadījis Mančestras “City” rindās desmit gadus, Agvero piecas reizes kļuva par Anglijas Premjerlīgas čempionu, bet kopumā 390 spēļu laikā guva 260 vārtus, kļūstot ne tikai par rezultatīvāko “City” spēlētāju, bet uzstādot arī jaunu Premjerlīgas rekordu ar gūtajiem vārtiem vienas komandas rindās.

Agvero pēdējā spēlē “City” rindās uzstāda jaunu Premjerlīgas rekordu

sportapils