“Youtube” zvaigzne: “Meivezers centīsies mani nogalināt

Nedēļas nogalē boksa ringā atgriezīsies Floids Meivezers, kurš Maiami tiksies ar “Youtube” zvaigzni Loganu Polu. Līdz šim publiskajā telpā bijuši daudzi un dažādi notikumi saistībā ar šo cīņu, un Pols uzskata, ka Meivezers darīs visu, lai pierādītu savu pārākumu.

Šonedēļ Floridas komisija paziņoja par gaidāmās cīņas noteikumiem. Tā norisināsies astoņus raundus pa trim minūtēm, neviens no bokseriem nenēsās galvas aizsargu, nebūs žūrijas, un oficiāls uzvarētājs arī netiks noteikts, nokauti būs atļauti, kā arī bokseriem vajadzēs izmantot 10 unču cimdus.

Pols, kurš savā īsajā boksa karjerā, ja to tā var nosaukt, nav izcīnījis nevienu uzvaru, spēkosies ar Meivezeru, kuram ir perfekta 50-0 bilance. Lai gan spēku samēri ir dažādi, tiek uzskatīts, ka cīņa piesaistīs tūkstošiem cilvēku uzmanību.

Protams, ka ārpus ringa tiek daudz kas darīts, lai promotētu pasākumu, piemēram, preses konferencē Logana brālis Džeiks Pols atņēma Meivezeram cepuri, un Logans uzskata, ka tas dos slavenajam bokserim papildu motivāciju. “Ja Floids negribēja noraut manu galvu pirms brālis atņēma viņam cepuri, tad tagad viņš mēģinās mani nogalināt. Viņš gribēs parādīt piemēru uz lielo brāli, kā rezultātā mazajam brālim būs jācieš, tas jāskatās un jāpiedzīvo.”

“Tas būs karš, nebūs tā, ka viņam būs viegli. Esam smagi trenējušies astoņus mēnešus, lai cīnītos ar viņu,” turpināja Pols, kurš sacīja, ka katru nakti savā galvā esot vizualizējis to, kā pieveic Meivezeru. “Es visu esmu redzējis. Viss, ko daru, ir vizualizēju. Zinu, kas man jādara.”

Jau iepriekš ziņojām, ka Meivezera treniņu partneris izteicās, ka nebija gaidījis tik nopietnu gatavošanos cīņai no slavenā boksera puses. “Atmosfēra un enerģija zālē bija tāda, ka viņš gatavotos lielai cīņai.”

Boksa cīņa starp Meivezeru un “Youtube” zvaigzni: “Atmosfēra bija tāda, ka Floids gatavotos lielai cīņai”

sportapils